SON DAKİKA: AFAD Deprem Haberi Verdi, Muğla Datça Şiddetli Depremle Sarsıldı!

Türkiye her gün yeni bir deprem haberi ile sarsılırken AFAD son dakika açıklaması yaparak yeni bir deprem yaşandığını duyurdu. Datça'da deprem mi oldu, son dakika deprem haberleri nerede oldu?
SON DAKİKA: AFAD Deprem Haberi Verdi, Muğla Datça Şiddetli Depremle Sarsıldı!

Aktif fay hatları nedeni ile büyük bir deprem riski altında olan Türkiye her gün yeni bir deprem haberi ile sarsılmaya devam ederken AFAD son dakika deprem haberi verdi. Akşam saatlerinde Muğla'da yürekleri ağızlara getiren bir deprem yaşanırken depremin merkez üssü ve şiddeti açıklandı.

T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem Dairesi Başkanlığı resmi hesabından yapılan açıklamada depremin merkez üssü Muğla'nın Datça ilçesi olarak duyuruldu. Hatırlanacağı üzere bölge daha öncede yaşanan üst üste deprem haberleri ile uzun süre gündemde yer almıştı.

SON DAKİKA DATÇA'DA DEPREM: BUGÜN DEPREM Mİ OLDU, DEPREMİN ŞİDDETİ KAÇ?

Datça'da yaşanan deprem yürekleri ağızlara getirirken T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem Dairesi Başkanlığı AFAD tarafından yapılan resmi açıklamada depremin merkez üssü Ege Denizi, 71.57 km. Datça olarak duyuruldu.

SON DAKİKA: AFAD Deprem Haberi Verdi, Muğla Datça Şiddetli Depremle Sarsıldı!

Depremin şiddeti AFAD resmi hesabından 4,4 olarak ilan edilirken Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından ise yaşanan depremin şiddeti 4.9 olarak ilan edildi. Gelen ilk bilgilere göre herhangi bir olumsuz durum yaşanmazken bölgede yaşayan vatandaşların büyük panik yaşadıkları belirtiliyor.

Sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımlarda korku gözler önüne serilirken depremi hisseden kişiler çok daha şiddetli bir sarsıntı yaşadıklarını dile getirdiler. Ege Denizi ve Yunanistan'da son dönemde yaşanan sismik hareketlilik panik yaşanmasına neden olmuştu.

Emlak365.com