Son Dakika! Avukatlık Bürosunda Miras Davası Katliamı: 3 Kişi Öldü, 2 Kişi Yaralandı

İstanbul Kartal'da yer alan avukatlık bürosunda miras davaları nedeni ile uzlaşmaya çağrılan akrabalar arasında tartışma yaşandı. Tartışma kısa sürede silahların konuştuğu çatışmaya dönerken 3 kişi hayatını kaybederken 2 kişi ise yaralandı.
Son Dakika! Avukatlık Bürosunda Miras Davası Katliamı: 3 Kişi Öldü, 2 Kişi Yaralandı

Anadolu Adliyesi yakınlarında bulunan bir avukatlık bürosunda akraba oldukları öğrenilen iki grup miras paylaşımı konusunda yaşanan anlaşmazlığı çözmek adına bir araya geldi.

Kartal'da yer alan avukatlık bürosunda bir araya gelen kişiler arasında miras paylaşımı nedeni ile yaşanan anlaşmazlık kısa sürede tartışmaya döndü. Tartışmanın alevlenmesi üzerine silahını çeken ve muhtar olduğu öğrenilen kişi akrabalarına kurşun yağdırdı.

MİRAS DAVASI KATLİAMA DÖNÜŞTÜ, MUHTAR AKRABALARINA ÖLÜM SAÇTI!

Akraba oldukları öğrenilen kişiler arasında iddialara göre miras paylaşımı nedeni ile anlaşmazlık yaşandı. Yaşanan anlaşmazlığın çözümü için bugün taraflar avukatlık bürosunda bir araya geldi.

Uzlaşmak için bir araya gelen taraflar arasında tartışma yaşanırken muhtar olduğu iddia edilen akrabaları silahını çıkartarak akrabalarına kurşun yağdırdı. Vücudunun çeşitli yerlerine kurşun isabet eden 58 yaşındaki H.O., 54 yaşındaki K.A. ile 26 yaşındaki A.E.A. olay yerinde hayatını kaybetti.

A.O. ile N.O. ise akrabaları tarafından ateşlenen silahtan çıkan kurşunlarla yaralandı. Silahı ateşlediği iddia edilen 62 yaşındaki S.B. ise olay yerinden silahı ile yaşanan kargaşadan faydalanarak kaçmayı başardı.

Olay yerinden kaçan S.B. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından yapılan soruşturma kapsamında kaçtığı Yalova'da yakalanarak göz altına alındı. Edinilen ilk bilgilere göre taraflar arasında miras nedeni ile anlaşmazlık yaşandığı öldürülen kişiler ile cinayeti işlediği iddia edilerek göz altına alınan kişilerin dayı çocukları oldukları öğrenildi. Polisin olay ile ilgili soruşturması devam ediyor.