Son dakika deprem! Adana Kozan 1 saat içinde 4 kez peş peşe sallandı

Adana'da son dakika peş peşe 4 deprem meydana geldi. Güne depremle uyanan Adanalılar büyük panik yaşadılar.
Son dakika deprem! Adana Kozan 1 saat içinde 4 kez peş peşe sallandı

Türkiye yeni güne Adana'dan gelen deprem haberi ile uyandı. Adana'da peş peşe yaşanan 3 deprem büyük panik ve korku yaşanmasına neden olurken Adana'nın yanı sıra deprem komşu illerde de şiddetli hissedildi. Vatandaşlar 4 depremin peş peşe yaşanması nedeniyle kendilerini panik ve korku içerisinde dışarıya atarken AFAD ve Kandilli peş peşe açıklamalar yaparak depremi duyurdu...

ADANA KOZAN SON DAKİKA DEPREM! DEPREM NEREDE OLDU, KAÇ ŞİDDETİNDE?

T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürlüğü, Deprem Dairesi Başkanlığı AFAD tarafından yapılan açıklama ile Adana'da deprem olduğu duyuruldu. İlk deprem 05:32 sularında Adana Kozan merkezli olarak 4,6 şiddetinde yaşandı.

Sadece 1 dakika sonra bu kez Adana 4,5 şiddetinde ikinci büyük depremi yaşadı. İlk depremin şokunu atlatamayan Adanalılar bu sefer ikinci kez şiddetli bir depremle sarsılınca yaşanan panik ve korku arttı. 5,33'te Adana yine Kozan merkezli olarak meydana gelen 3. depremle büyük bir şok yaşarken depremin şideti 4.0 olarak kayıtlara geçti.

afad-deprem.jpg

05:58 sularında ise Adana bu sefer 3,7 şiddetinde 4. depremi yaşadı. Vatandaşlar üst üste 4 şiddetli depremle büyük panik ve korku yaşarken halk sokaklara döküldü. Deprem Kahramanmaraş, Malatya, Osmaniye, Gaziantep ve Kayseri'de depremi hisseden iller arasında yer aldı. Vatandaşlar depremi daha şiddetli hissettikleriin ve yaşadıklarını belirtirken bunun nedeni ise depremin yüzeye yakın bir noktada meydana gelmesi olarak gösterildi.

Genel Yayın Yönetmeni