Son Dakika: Dışarı Çıkacaklar Dikkat! Meteorolojiden Tam 15 İl İçin Kısa Süreli Sağanak Yağış Uyarısı Geldi

Hava sıcaklıkları hızla düşmeye devam ederken Meteoroloji Genel Müdürlüğü tam 15 için kısa süreli sağanak yağış uyarısında bulundu.
Son Dakika: Dışarı Çıkacaklar Dikkat! Meteorolojiden Tam 15 İl İçin Kısa Süreli Sağanak Yağış Uyarısı Geldi

Hava sıcaklıkları hızla düşmeye devam ederken Meteoroloji Genel Müdürlüğü tam 15 için kısa süreli sağanak yağış uyarısında bulundu. Meteoroloji tarafından yağış uyarısı yapılan yerlerde hava sıcaklıkları 2 ila 4 derece arasında daha düşecek. Sonhabar mevsimi ile beraber havalar soğumaya başlarken Meteoroloji Genel Müdürlüğü sağanak yağış uyarısı yapılan illerin listesini yayımladı. İşte il il kısa süreli sağanak yağış yaşanacak yerler listesi...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hafta sonuna sayılı saatler kala hava durumu raporunu yayımladı.



METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ HAVA DURUMU RAPORU YAYIMLANDI!



Yayımlanan rapora göre Türkiye yağışlı havanın etkisi altına girmeye başladı. İç Anadolu, İç Ege, Batı ve Orta Karadeniz bölgelerinin iç kesimi, Akdeniz ile Doğu Anadolu'nun Kuzey bölümü kısa süreli sağanak yağışların etkisi altına giriyor.



Bu bölgelerde yer alan bazı illerde kısa süreli etkili sağanak yağışlar nedeni ile vatandaşların dışarıya çıkarken hazırlıklı olmaları, ani su ve sel baskınlara karşı gerekli önlemlerin alınması istendi.



Yağışların etkili olması beklenen illerde ise hava sıcaklıkları oluşan etki nedeni ile 2 ila 5 derece arasında azalacak.



METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KISA SÜRELİ SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI YAPILAN İLLER LİSTESİ



Bilecik, Kırıkkale, Yozgat, Kırşehir, Nevşehir, Amasya, Çorum, Gümüşhane, Bayburt, Artvin, Erzincan, Erzurum, Kars ve Ardahan.



Bu illerde kısa süreli etkili, gök gürültülü sağanak yağışlar yaşanacak. Türkiye genelinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde seyredeceği belirtilirken yağış uyarısı yapılan illerde ise sıcaklıklar 2 ile 5 derece arasında azalacak.



İSTANBUL, ANKARA VE İZMİR 25 EYLÜL 2020 HAVA DURUMU!



İstanbul'da hava bugün parçalı bulutlu 27 derece,



Ankara'da Parçalı, yer yer çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı olmak üzere 25 derece,



İzmir'de ise parçalı bulutlu 29 derece olacak.



Emlak365.com