Son Dakika İddiası: Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Nerede Olduğu Açıklandı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden sosyal medyadan yayımladığı bir mesaj ile istifa eden Berat Albayrak 1.
Son Dakika İddiası: Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Nerede Olduğu Açıklandı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden sosyal medyadan yayımladığı bir mesaj ile istifa eden Berat Albayrak 1.5 aydır hiç görüntülenememişti. Berat Albayrak nerede sorusu sosyal medyada gündemde olurken merak edilen soruya yanıt geldi!

Sosyal medya hesabı üzerinden çok tartışılan bir metin yayımlayarak Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa eden Berat Albayrak 1.5 aydır hiç basına poz vermemiş ve bir açıklamada bulunmamıştı. Özellikle de istifası hakkında basına özel bir açıklama yapmaması ve istifa kararından sonra sosyal medya hesaplarını kapatması ve sağlık sorunlarını neden göstererek istifa etmesi sebebiyle merak konusu olan Berat Albayrak hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

İDDİA: BERAT ALBAYRAK İSTANBUL'DA OFİS TUTTU, ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR!

8 Kasım 2020 tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımın ardından istifa ettiğini duyuran Berat Albayrak hakkında bugün "#beratalbayraknerede" tagı ile gündem oluşturulmuştu. Konu hakkında OdaTV tarafından yapılan haber ile Berat Albayrak'ın istifa kararının ardından Koç Holding'in genel müdürlüğünün bulunduğu İstanbul Nakkaştepe'de bir ofis tuttuğu ve burada çalışmalarına devam ettiği duyuruldu.

2018 senesinde bakan olmak için milletvekilliği görevinden istifa eden Berat Albayrak'ın Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden de istifa etmesi nedeni ile siyasi bir görevi kalmadığı için kamuoyunda haber olmamak adına bilerek basından uzak durduğu iddia ediliyor.

Berat Albayrak istifa metninde yer alan "Gaybı, kalpleri ve hakiki niyetleri bilen mutlak güç sahibi Cenab-ı Allah bizleri Sırat-ı Müstakim'den ayırmasın. Sonumuzu hayreylesin" sözleri ile büyük tartışma yaşamış, Merkez Bankası Başkanı Murat Uysal'ın kendisine sorulmadan görevden alındığı nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaşadığı görüş ayrılığı nedeni ile istifa ettiği iddia edilmişti.