Son Dakika: İzmir'in Urla Açıklarında 4.4 Şiddetinde Deprem!

Bir süredir peş peşe meydana gelen depremlerle sarsılmaya devam eden Ege Bölgesinde yine bir deprem meydana geldi.
Son Dakika: İzmir'in Urla Açıklarında 4.4 Şiddetinde Deprem!

Bir süredir peş peşe meydana gelen depremlerle sarsılmaya devam eden Ege Bölgesinde yine bir deprem meydana geldi. AFAD son dakika deprem haberi ile İzmir'in Urla ilçesi merkezli yeni bir deprem daha yaşandığını duyurdu.

AFAD (T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem Dairesi Başkanlığı) tarafından yapılan son dakika açıklaması ile İzmir'de deprem meydana geldiği duyuruldu.



SON DAKİKA: İZMİR'DE DEPREM Mİ OLDU 9 ŞUBAT 2021 SALI GÜNÜ!



İzmir 2020 yılında yaşadığı deprem şokunun ardından üst üste gelen deprem haberleri ile sarsılmaya devam ediyor. Fay hareketliliği tüm hızı ile devam ederken bugün T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem Dairesi Başkanlığı AFAD tarafından yapılan son dakika açıklaması ile yeni bir deprem daha meydana geldiği duyuruldu.



Son Dakika: İzmir'in Urla Açıklarında 4.4 Şiddetinde Deprem!



Yaşanan depremin şiddeti 4.4 olarak ilan edilirken depremin merkez üssü ise Ege Denizi Urla olarak ilan edildi. Deprem yerin 5.29 km derinliğinde meydana gelirken yüzeye yakın olması nedeni ile depremin şiddeti çok daha yüksek olarak hissedildi. Deprem sonrasında yaşanan üst üste depremler nedeniyle zaten diken üstünde olan İzmirliler büyük panik yaşarken depremlerin sıklaşması tedirginlik yarattı.



Hatırlanacağı üzere İzmir'de 30 Ekim 2020 günü saat 14:51'de 6.9 büyüklüğünde bir deprem daha yaşanmış, deprem sonrası şehirde büyük panik etkisi yaratmış, 16 saniye süren depremde 12 bina yıkılırken çok sayıda binada ağır hasar almıştı. Yıkılan binaların enkazı altından ne yazık kı 117 kişi hayatını kaybetmiş, deprem sonrası küçük çaplı bir tsunami de meydana gelmiş, bin 34 kişi yaralanmış, 15 bin kişi de evsiz kalmıştı.



Emlak365.com