Son Dakika! Kuşadası Depremle Sarsıldı, Deprem Muğla, İzmir ve Çevre İllerde De Hissedildi!

Pek çok yerleşim bölgesi aktif fay hatları üzerinde kurulu bulunan Türkiye'de deprem haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor.
Son Dakika! Kuşadası Depremle Sarsıldı, Deprem Muğla, İzmir ve Çevre İllerde De Hissedildi!

Pek çok yerleşim bölgesi aktif fay hatları üzerinde kurulu bulunan Türkiye'de deprem haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. AFAD tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Kuşadası merkezli yeni bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Kuşadası olan deprem Muğla ve İzmir başta olmak üzere çevre illerde de hissedildi. Detaylar haberimizde...

Son dönemde artan deprem haberlerine bir yenisi de Aydın'dan eklendi.



AFAD deprem dairesi tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre merkez üssü Aydın'a bağlı olan Kuşadası körfezi olan yeni bir deprem daha meydana geldi.



AYDIN KUŞADASI DEPREM İLE SARSILDI!



Afet ve Acil Durum Yönetimi Deprem Dairesi tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Aydın Kuşadası merkezli yeni bir deprem yaşandı.



Son Dakika! Kuşadası Depremle Sarsıldı, Deprem Muğla, İzmir ve Çevre İllerde De Hissedildi!



Yapılan açıklamada depremin şiddeti 3,6 olarak açıklanırken deremin merkez üssü ise Kuşadası Körfezi olarak ilan edildi. Deprem yerin 5,03 kilometre altında meydana gelirken yüzeye son derece yakın olması vatandaşların depremi daha şiddetli hissetmesine neden oldu.



İZMİR'DE DEPREM Mİ OLDU?



Kuşadası merkezli olarak yaşanan deprem komşu iller olması nedeni ile İzmir'de de hissedildi. Sarsıntı sonrası korana virüs nedeni ile evde kal çağrıları nedeni ile evlerinde olan vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı.



Sokağa çıkma konusunda kararsız kalana kişilere yetkililer evlerinde kalma çağrısında bulunurken deprem sonrası İzmir'de de panik yaşandığı ve sosyal medyada pek çok kişinin depremin İzmir'de meydana geldiğini sanarak paylaşımlar yaptığı görüldü.



Emlak365.com