Son Dakika! Sedat Peker'in Kardeşi Atilla Peker Muğla Fethiye'de Gözaltına Alındı!

Bugün Sedat Peker'in gündemi sarsan açıklamalarının ardından bir son dakika gelişmesi yaşandı. Muğla'da yapılan operasyonla Sedat Peker'in kardeşi Atilla Peker gözaltına alındı.
Son Dakika! Sedat Peker'in Kardeşi Atilla Peker Muğla Fethiye'de Gözaltına Alındı!

Türkiye'de bugün gündemi Sedat Peker'in Youtube üzerinden yaptığı açıklamalar belirledi. Bu açıklamaların ardından Muğla'da bugün öğle saatlerinde bir operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda Sedat Peker'in kardeşi Atilla Peker ve o sırada yanında bulunan Yunus Olcay gözaltına alındı. Atilla Peker'in Fethiye ilçesinde bulunan villasında gözaltına alındığı bildirildi.

SEDAT PEKER'İN KARDEŞİ GÖZALTINA ALINDI

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından başlatılan işlemlerde Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan arama izni istendi. Bu talep karşısında savcılığın verdiği arama izni ile Atilla Peker'in otomobilinde polislerce arama yapıldı. Bu aramada otomobilden 1 ruhsatsız tabanca ve 2 şarjör mermi ele geçirildi. İkamet ettiği villasında da gözaltına alınan Atilla Peker'in ve yanındaki Yunus Olcay'ın emniyette işlemlerine devam ettiği ve ifadeleri alındığı belirtildi.

SEDAT PEKER BUGÜN NE AÇIKLAMIŞTI

Sedat Peker bugün yaptığı açıklamada kardeşi Atilla Peker hakkında da bir ifade kullanmıştı. Geçmişte Mehmet Ağar ile Korkut Eken'in kendisini çağırdıklarını ve Kıbrıs'ta gazeteci Kutlu Adalı'yı öldürmek için profesyonel adamlar istediklerini ve kendisinin de onlara öz kardeşini göndereceğini söylediğini belirtti. Olayın devamında ise kardeşi Atilla Peker ile Korkut Eken'in Kıbrıs'a gittiklerini ama cinayet işlemediklerini söyleyen Sedat Peker yaşananların devamını da anlattı. Öldürmek için gidilen Kutlu Adalı ile denk gelinemeyince Atilla Peker ile Korkut Eken'in Türkiye'ye döndüklerini ama o işi bir başka ekibe havale edip Kıbrıslı gazeteci Kutlu Adalı'nın öldürüldüğünü iddia etmişti.

Sedat Peker'in kardeşi kardeşi Atilla Peker'in bu olaya ilişkin olarak gözaltına alındığı iddia ediliyor. Ayrıca Sedat Peker bugün kardeşi Atilla Peker hakkında kanser hastası olduğunu ve evde bulunduğunu söylemişti.