Son Dakika! Şehir Merkezindeki 5 Katlı Apartmana Zorunlu Corana Virüsü Karantinası Kararı Çıktı

Türkiye'de corana virüsü nedeni ile karantina altına alınan yerleşim yerleri, köyler ve mezralar artıyor.
Son Dakika! Şehir Merkezindeki 5 Katlı Apartmana Zorunlu Corana Virüsü Karantinası Kararı Çıktı

Türkiye'de corana virüsü nedeni ile karantina altına alınan yerleşim yerleri, köyler ve mezralar artıyor. Bugün gelen son dakika haberi ile 5 katlı bir apartmanda karantina kararı çıktığı duyuruldu. Elazığ Sürsürü Mahallesi Zahir Sokak ta yer alan bir apartmanda oturan kişinin koranavirüs testi pozitif çıktığı için karantina kararı alındı. Detaylar haberimizde...

Daha önce yaşanan deprem felaketi ve yıkılan apartmanda meydana gelen çok sayıda can kaybı ile Türkiye'nin gündemine gelen Elazığ Sürsürü Mahallesi bugün de karantina haberi ile gündeme geldi.



Elazığ Sürsürü Mahallesi Zahir Sokak’ta yer alan 5 katlı apartmanda oturan bir kişinin corana virüsü testinin pozitif çıkması üzerine tüm bina karantina altına alındı.



POLİS BİNANIN DIŞINDA NÖBET TUTMAYA BAŞLADI!



Binada oturan ve şehir dışından geldiği öğrenilen bir kişi grip belirtisi ile gittiği hastanede ateşinin yükselmesi üzerine corana virüsü testine tabi tutuldu.



Yapılan testin ardından sonuç pozitif çıkarken şehir dışından gelen kişinin oturduğu bina için Valilik kararı ile çok acil olarak karantina uygulaması başlatıldı.



5 katlı binada oturan herkes zorunlu karantina uygulamasına alındı. Binanın etrafı polis güvenlik kordonu ile çevrilirken binanın giriş ve çıkışına polis yerleştirildi.



24 saat boyunca binanın polis gözetiminde tutulacağı belirtilirken binada oturan kadının çocuğuna yapılan testin de pozitif çıktığı açıklandı.



Binada oturan kişiler hem komşularında çıkan koranavirüs hastalığı hem de peşine gelen karantina kararı ile büyük şaşkınlık yaşadı.



Emlak365.com