SONAR Son Seçim Anketi Sonuçlarını Açıkladı! Ağustos 2020 Genel Seçim ve Cumhurbaşkanlığı Seçimleri İçin Anket Sonuçları İle Kim Önde?

ORC tarafından açıklanan son seçim anketi sonrası bir açıklama da SONAR Araştırma şirketi tarafından yapıldı.
SONAR Son Seçim Anketi Sonuçlarını Açıkladı! Ağustos 2020 Genel Seçim ve Cumhurbaşkanlığı Seçimleri İçin Anket Sonuçları İle Kim Önde?

ORC tarafından açıklanan son seçim anketi sonrası bir açıklama da SONAR Araştırma şirketi tarafından yapıldı. SONAR Araştırma Şirketi sahibi Hakan Bardakçı tarafından yapılan açıklamada genel seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçimi başta olmak üzere çok sayıda anket sonucu kamuoyu ile paylaşıldı. Bu Pazar seçim olsa kim kazanır, Cumhurbaşkanlığı son anket sonucu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın son oy oranı ile merak edilen soruların yanıtları haberimizde...

Korana virüs salgını sonrası oluşan ekonomik dalgalanma ile vatandaşın siyasi tercihi için bir değişiklik olup olmadığı merak konusu olurken son anket sonuçları da açıklanmaya devam ediyor.



Ağustos ayının ilk anket sonuçları ORC tarafından açıklanırken son açıklama ise SONAR tarafndan yapıldı. Hakan Bardakçı canlı yayında son anket sonuçları hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.



BUGÜN SEÇİM OLSA KİM KAZANIR? BU PAZAR SEÇİM OLSA KİME OY VERİRSİNİZ?



Genel seçim anketi verilerini de paylaşan Hakan Bardakçı en çok merak edilen anket sonuçları arasında yer alan genel seçim anketi verilerini de duyurdu.



Yapmış oldukları anket çalışması sonucunda katılımcılara "Bu Pazar Seçim Olsa Hangi Partiye Oy Verirsiniz?" sorusunu yönelttiklerini belirten Hakan Bardakçı katılımcıların tercihlerinin ağırlıklı olarak AK Parti olduğunu belirterek ankete katılanlardan yüzde 39.8'lik bölümünün AK Parti yanıtını verdiğini söyledi.



AK Parti'nin son oy oranı yüzde 39.8 olarak ankette yerini alırken CHP'nin oy oranı yüzde 27. oldu. Bu iki partiyi yüzde 11,3 oy oranı ile MHP, yüzde 10,4 oy oranı ile İYİ Parti, yüzde 8,3 oy oranı ile ise HDP takip etti. Diğer partilerin oy oranları ise yüzde 3 oldu.



BUGÜN CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ OLSA KİM KAZANIR, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN OY ORANI YÜZDE KAÇ?



Bir diğer merak edilen anket sonucu ise Cumhurbaşkanlığı seçimi oldu. Cumhurbaşkanlığı seçimi için isim vermediklerini ve katılımcıların kendi görüşlerini bildirdiklerini belirten Bardakçı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oy oranı olarak yüzde 41,5 rakamını açıkladı.



Diğer adaylar ise şu şekilde sıralandı;



Ekrem İmamoğlu: Yüzde 9.1



Meral Akşener: Yüzde 7.2



Muharrem İnce: Yüzde 6.8



Selahattin Demirtaş: Yüzde 6.4



Mansur Yavaş: Yüzde 6.3



Açıklanan son anket sonuçlarına göre ilk turda Cumhurbaşkanlığı seçilmek için hiçbir aday yeterli oy oranına sahip değil gibi görünürken Hakan Bardakçı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalabileceğini dile getirdi.



Emlak365.com