Sosyal Medyanın Çok Konuştuğu Aşk Nasıl Başladı?

Ünlülerin hayatındaki gelişmeler, kimileri için önemsiz bir ayrıntıyken, kimileri içinse takip edilesi bir hobi.
Sosyal Medyanın Çok Konuştuğu Aşk Nasıl Başladı?

Ünlülerin hayatındaki gelişmeler, kimileri için önemsiz bir ayrıntıyken, kimileri içinse takip edilesi bir hobi. Kişi, magazin haberlerini okumasa v

Ünlülerin hayatındaki gelişmeler, kimileri için önemsiz bir ayrıntıyken, kimileri içinse takip edilesi bir hobi. Kişi, magazin haberlerini okumasa ve takip etmese dahi sosyal medyada magazinsel yazılara, haberlere, görsellere rastlayabiliyor. Bunun son örneğini Ahmet Kural ve Sıla Gençoğlu aşkı oldu. Magazin haberleri takip edenin de, etmeyenin de çok iyi bildiği bu aşk, şarkıcı Sıla'nın sosyal medya hesabında oyuncu Ahmet Kural ile samimi bir poz verdiği bir fotoğrafı paylaşmasıyla başladı. Gündeme bomba gibi düşen bu fotoğraf oldukça konuşuldu. Beraberinde de sosyal medyanın olmazsa olmaz esprilerini getirdi.

Sosyal Medyanın Çok Konuştuğu Aşk Nasıl Başladı?

Literatüre Geçen Ahmet Kural Bakışı


Hiç şüphesiz ki bu aşkın en çok konuşulmasını sağlayan, bir anda her kesim insan tarafından odak noktası haline gelmesini sağlayan ve uzun süre gündemde kalmasına sebebiyet veren şey Sıla Gençoğlu'nun paylaştığı fotoğrafta Ahmet Kural'ın Sıla'ya bakışı oldu. Bu bakış fazlasıyla olay oldu. Olay olmakla kalmayıp literatüre Ahmet Kural bakışı olarak geçti. Ahmet Kural'ın sevgi dolu bakışının ardından "Kimse bana Ahmet Kural gibi bakmadı.", "Bir Ahmet Kural bakışı değil." minvalinde esprilerin de ardı arkası kesilmedi.

Sosyal Medyanın Çok Konuştuğu Aşk Nasıl Başladı?

Parmakla Gösterilen Aşkta Ayrılık


Evliliğe doğru gidildiği gibi söylemler çıkan ilişkinin sonuna Ahmet Kural'ın kıskançlığının sebebiyet verdiği söyleniyor. Sıla'nın Okan Can Yantır ile baş başa yemeğe çıkması, Ahmet Kural'ın kıskançlık krizlerine girip ilişkiyi sonlandırdı iddiaları da gündemin bir parçası. Sıla'nın, Okan Can Yatır ile yemeğe çıkmasının söylentileri üzerine Ahmet Kural'ın telefonla Sıla'yı aradığı ve sert bir dille uyardığı iddia edildi. Önce Sıla, daha sonraysa Ahmet Kural birbirlerini sosyal medyadan silseler de Ahmet Kural, Sıla'nın aksine birbirleriyle olduğu fotoğrafları; medyada Sıla'nın, oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in eski sevgilisi Okan Can Yantır ile fotoğraflarının çıkmasının üzerine sildi. Sıla'nın ise Twitter'da popüler yazar Charles Bukowski’nin, "Üzülme! Kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki." sözünü beğenmesi ilişkide iplerin tamamen koptuğunu bir nevi kanıtlar nitelikte. İki ünlü de konuyla ilgili hala açıklama yapmamış olsalar da sosyal medya üzerinden gösterdikleri hareketler, ilişkinin bittiğini göstermekte.