SP Başkanı Karamollaoğlu: Ekonomiyi Düzlüğe Çıkarmak İçin Hizmete Dönük Yatırımlar Hemen Durdurulmalı!

Ekonomide yaşanan sorunlar hakkında değerlendirmede bulunan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu yaşanan sorunların çözümü için tüm yatırımları acilen durdurma çağrısında bulundu.
SP Başkanı Karamollaoğlu: Ekonomiyi Düzlüğe Çıkarmak İçin Hizmete Dönük Yatırımlar Hemen Durdurulmalı!

Ekonomide yaşanan sorunlar hakkında değerlendirmede bulunan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu yaşanan sorunların çözümü için tüm yatırımları acilen durdurma çağrısında bulundu. Detaylar haberimizde...

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından dün açıklanan Yeni Ekonomi Programı hakkında muhalefetin eleştirileri tüm hızı ile devam ediyor.



EKONOMİNİN DÜZE ÇIKMASI İÇİN TÜM YATIRIMLAR HEMEN DURDURULMALI!



Özel bir televizyon kanalının canlı yayınına katılan Karamollaoğlu acilen hizmete dönük yatırımların durdurulması gerektiğini belirterek "Üretime dönük olmayan her yatırım israftır. Sizin evinizde televizyonunuz bozulsa, bulaşık makinası bozulsa evde de bir tane kalp hastası olsa..



Onun tamirine mi para mı ayırırsınız yoksa hastayı mı iyileştirirsiniz. Allah rızası için kulak verin. Ekonomi böyle yürütülmez. Dış politika böyle yürütülmez. Kaynak için bir numaralı mesele israfı bırakacaklar. Bütün yatırımları durduracaklar. Başta tarım olmak üzere sanayiye destek verecekler" sözleri ile çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.



Bakan Berat Albayrak tarafından dün açıklanan Yeni Ekonomi Programı kapsamı muhalefetten geçer not alamazken programda yer alan enflayon, işsizlik ve büyüme hedefi rakamları gerçekçi olmadıkları yönünde eleştiriliyordu.



Emlak365.com