Süper Star Ajda Pekkan'dan Süper İndirim, Satılık Villa Fiyatı

Türkiye'nin süper starı Ajda Pekkan villasını satamadığı için yeniden indirim yapma kararı aldı.
Süper Star Ajda Pekkan'dan Süper İndirim, Satılık Villa Fiyatı

Türkiye'nin süper starı Ajda Pekkan villasını satamadığı için yeniden indirim yapma kararı aldı. Ajda Pekkan adına yakışır biçimde süper indirim yaptı.

İlk olarak 2013 yılında villası için satış ilanı veren Ajda Pekkan bir dönem satmaktan vazgeçtiği villasını yeniden satışa sunmuştu.



Aradan geçen uzun süreye rağmen villasını bir türlü satamayan Ajda Pekkan fiyatta indirim yapmaya karar verdi.



Fiyatta 1 Milyon 250 Bin Dolar İndirim Yaptı



Ajda Pekkan aradan geçen 5 yıllık zaman dilimi içerisinde villasını satamayınca villanın fiyatına süper bir indirim yaptı. Süper star ilk dönemde 8 milyon 750 bin dolar fiyat biçerken yapılan indirimin ardından yeni fiyat 7 milyon 500 bin dolara gerilemiş oldu.



Bahçeköy'de Satılık Villa Arayanlara!



Ajda Pekkan'nın bizzat kendisinin dekore ettiği lüks villa Bahçeköy'de yer alıyor. Bahçeköy'de yer alan villanın toplam büyüklüğü 1.100 metrekare olarak açıklanırken 3 katlı villanın 6 banyosu bulunuyor. 6 odalı 2 salonlu lüks villanın kendisine ait büyük bir havuzu da bulunuyor.



Ajda Pekkan'ın boğaz manzaralı bir ev satın almak istediği için lüks villayı satmaya çalıştığı ve evini bir an önce satması için de emlakçısına baskı yapmaya başladığı iddia edildi. Ünlü şarkıcının Boğaz manzaralı evleri de incelemeye başladığı ve kendisine ev arayışını sürdürdüğü öğrenildi.



Haber Kaynağı: emlak365.com



NOT: BU HABERİN İZİNSİZ, AKTİF LİNK VERİLMEDEN, BİR BÖLÜMÜNÜN ALINMASI VEYA TAMAMININ KOPYANIP KULLANILMASI DURUMUNDA HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILACAKTIR…"