Survivor İle Tanınan Yasin Obuz'dan Babası Hakkında Yürek Yakan Şok İtiraf! Çocukluğunu Anlatıp Sosyal Medyanın Gündemine Oturdu!

Türkiye'nin Yemekteyiz, Masterchef Türkiye ve Survivor yarışmaları ile yakından tanıdığı Yasin Obuz CNN Türk'te Sorgu Sual programına katılarak özel hayatı ile alakalı şok itiraflarda bulundu.
Survivor İle Tanınan Yasin Obuz'dan Babası Hakkında  Yürek Yakan Şok İtiraf! Çocukluğunu Anlatıp Sosyal Medyanın Gündemine Oturdu!

Türkiye'nin Yemekteyiz, Masterchef Türkiye ve Survivor yarışmaları ile yakından tanıdığı Yasin Obuz CNN Türk'te Sorgu Sual programına katılarak özel hayatı ile alakalı şok itiraflarda bulundu. Yasin Obuz evli olup olmadığından, çocukluğuna kadar çok sarsıcı açıklamalar yaptı. Bu açıklamalar sonrasında ünlü isim kısa bir süre içerisinde sosyal medyanın en çok konuştuğu kişi haline geldi. Yasin Obuz kimdir?

Türkiye'nin Yemekteyiz, Masterchef Türkiye ve Survivor yarışmaları ile yakından tanıdığı Yasin Obuz CNN Türk'te Sorgu Sual programına katılarak sunucular Merve Şahin ve Melis Özcan'ın kendisine yönelttiği sorulara cevap verdi. Yasin Obuz'un bu sorulara verdiği cevap adeta şok etkisi yarattı. Evli olup olmadığından çocukluğuna kadar çok sarsıcı itiraflarda bulunan Yasin Obuz sosyal medyanın da bir numaralı gündemi haline geldi.



EVLİLİĞİNİ AÇIKLADI!



Programda kendisine evli olup olmadığı sorulan Yasin Obuz, “Evli değilim ama başımdan bir evlilik geçti. 1,5 yıl önce boşanarak bu evliliği sonlandırdım. Şiddetli geçimsizlik yaşıyorduk ve mutlu değildim. İnsan mutlu değilse zorlamanın da çok anlamı yok. Bekekki birbirimize uyumlu değildik.” dedi.



BABASI HAKKINDA ŞOK İTİRAF!



Yasin Obuz'un şok itirafları ise babasının kendisine sorulması üzerine geldi. Daha önce sürekli annesi ve kardeşleri ile açıklama yapan Yasin Obuz neden babası ile alakalı konuşmadığını, “Benim ailem kardeşlerim ve annemdir. Ben sevgiyle değil dayakla büyüdüm. Babam aksatmadan her gün döverdi beni. Vücumda morarmayan, kanamayan tek yer yoktur. Gözü mosmor bir çocuk olarak okula gitmeye utanırdım, gitmek istemezdim. Bu nedenle benim babam yok, kendisiyle görüşmüyorum. Dünya yıkılsa, öleceğimi bilsem yine görüşmem. Bir gün benim çocuğum olursa asla babasız büyümeyecek. Babanız varken babasız büyümek çok acı bir şey.” sözleriyle açıkladı.



Survivor İle Tanınan Yasin Obuz'dan Babası Hakkında  Yürek Yakan Şok İtiraf! Çocukluğunu Anlatıp Sosyal Medyanın Gündemine Oturdu!



NASIL PARA KAZANIYOR?



Türkiye'nin popüler yarışmalarına katılarak ünlü olan Yasin Obuz geçimini nasıl sağladığına dair soruya ise, “Herkes zannediyor ünlü olduk para içerisinde yüzüyoruz. Yok öyle bir şey, vallahi yok. Bir pilavcı dükkanım var oradan ne kazanıyorsak odur. Ne fazla ne eksik. Çok şeyde gözümüz yok. Şarkı yaptım para kazanmadım.” şeklinde cevap verdi.



Emlak365.com