Survivor Sergen Konuşurken Göz Yaşlarını Tutamadı! İzleyenleri Duygulandırdı!

Annesini çok özlediğini söyleyen Sergen, kendisi daha çok küçük yaştayken dağılan ailesiyle ilgili konuşurken gözyaşlarına hakim olmadı.
Survivor Sergen Konuşurken Göz Yaşlarını Tutamadı! İzleyenleri Duygulandırdı!

Annesini çok özlediğini söyleyen Sergen, kendisi daha çok küçük yaştayken dağılan ailesiyle ilgili konuşurken gözyaşlarına hakim olmadı. Sergen, Survivor’a gelmeden önce zorlanacağını düşündüğü tek şeyin açık olduğunu, ancak programa dahil olduğunda ise en az zorlandığı konunun açlık haline geldiğini belirtti. Yakınlarına olan özlemi gözlerinden okundu.

Sergen Açıklama Yaptı!

Sergen Bayar ödül oyunu öncesinde verdiği röportajda ‘’ Benin ailem, be çok küçükken dağıldı. Sürekli bir anne tarafı bir baba tarafı derken özlem hissetmedim. Özlem çok güzel ve özel bir duygudur. Bu yüzden ben bu insani duyguyu kaybetmişim. Buraya geldiğimde de öyle olacağını düşünüyordum, ama olmadı.’’ dedi.

Sözlerine devam ederken,’’ Annem babamdan ayrıldıktan sonra çok kısa bir süreliğine babam ile yaşadım. Sonra her şeyimi alarak annemin yanına geçtim. Burada bazen aç kalıyorum, kıyafetlerim temiz olmuyor, sefil halde kalıyorum ama bu zor değil. Annemin beni yetiştirirken neler çektiğini düşünüyorum. Adada annemi çok özlüyorum. Türkiye’deyken annemi bu kadar özlemiyordum. Tek istediğim ona satılmak.’’ ifadelerini kulandı.

Ödül Oyunu Öncesinde Neler Oldu?

Sergen ödül oyunu öncesinde hayatından detayları aktarırken, küçükken anne ve babanın ayrılığının, çocuklara büyük bir etki yaptığını, çocuklarında yaşaması gereken bazı özel günleri tüm aile birlikte geçiremediklerini ifade etti. Özel bir günde sadece ailenin belirli bir kısmı ile olabildiğini dile getiren Sergen, insanın böyle bir durumda bölünmek zorunda kaldığını söyledi. Yarışmacı ‘’ Keşke doğumumdan itibaren herkes hep bir arada olsaydı.’’ dedi.

Sergen sözlerine devam ederken çocukken ailenin bölünmesinin özlem hissini yok ettiğini, ancak buraya gelişi ile özlem hissini bir nebzede olsa geri kazandığını ifade ederken, bu hissi kaybetmemeyi diledi. ‘’Gönül ister ki hiçbir yuva bozulmasın.’’ diyerek sözlerini noktalarken gözyaşlarına hakim olamadı. Meslek olarak antrenörlük yapan yarışmacı izleyenleri hüzne boğdu.