Survivor’dan Diskalifiye Oldu, Kariyerine Reyting Rekortmeni Diziyle Devam Edecek!

BBC’nin Bafta ödüllü Doctor Foster dizisinde uyarlama olan Sadakatsiz dizisi, yeni sezon içinde çok izlenen ve dikkat çeken yapımlar arasında yer alıyor.
Survivor’dan Diskalifiye Oldu, Kariyerine Reyting Rekortmeni Diziyle Devam Edecek!

BBC’nin Bafta ödüllü Doctor Foster dizisinde uyarlama olan Sadakatsiz dizisi, yeni sezon içinde çok izlenen ve dikkat çeken yapımlar arasında yer alıyor. Başrollerinde Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk’un yer aldığı dizi, en yakınında yer alan rakibi Kuruluş Osman’ın önüne geçerek, bu hafta reyting rekorunu kırmayı başarmıştı.

Cemal Hünal, Sinan Karakterine Hayat Verecek!

Dizinin hikayesi bu hafta da yüksek tempolu ve sürükleyici sahneleri ile ekrana gelecek. Her hafta, yeni bölümünde izleyenleri şaşırtan dizi, çok konuşulan bir gelişmeye imza attı. Bu hafta dizide Tarık Emir Tekin’in hayat verdiği Selçuk karakterinin öğrendiği çarpıcı bilgi dizinin akışını değiştirecek.

Haluk bu bilgi ile şok olurken hikayenin yeni bir yöne doğru yol alması için ise diziye yeni oyuncu transferleri yapılıyor. Ekibe son olarak katılacak kişi ise Cemal Hünal oldu. Survirvor’dan kısa süre önce ayrılan ünlü oyuncu, dizide dikkat çekecek bir karaktere hayat verecek. Cemal Hünal tarafından canlandırılacak karakterin isminin ise Sinan olacağı belirtildi.

Sadakatsiz Son Bölüm Özeti

Dizinin son bölümünde Haluk, evine gelen Selçuk’u gördüğünde oldukça sinirlenmişti. Onu uyarmasına rağmen Haluk’un kapısına kadar gelen Selçuk’un söyledikleri ise Haluk’un şok olmasına sebep olmuştu. Haluk’un gayri meşru bir çocuğunun olduğunu öğrenen ve bunu ona söyleyen Selçuk artık ipleri eline almıştı.

Bu sahne ardından izleyenler Haluk’un ne yapacağını merak etmeye başladılar. Diğer yandan Deren annesine, babasının sadakatini asla sorgulatmayacağını söylemişti. Bu sözün ise artık yaşananlar karşısında bir geçerliliği kalmadı. Aile içinde şoke eden yeni gelişmeler ise bu hafta yayına girecek yeni bölümde yaşanacak.

Dizinin takipçileri ve hayranları, Selçuk’un Haluk’un oğlu olduğunu değerlendirmesi ardından dizinin yeni bölümlerinde oldukça yüksek tempolu sahnelerin olacağını şimdiden sosyal medya hesaplarından yazmaya başladılar. Yeni bölüm ise 17 Şubat Çarşamba 20:00’da Kanal D’de ekrana gelecek.