Tarihi Ethem Pertev Yalısı Sahibi Kim Ortaya Çıktı! Sahibi Bakın Kimmiş?

İstanbul'un en gözde ve güzel yalıları arasında gösterilen tarihi Ethem Pertev Yalısı bir dönem satılık yalı haberleri ile magazin gündemine damga vurmuştu.
Tarihi Ethem Pertev Yalısı Sahibi Kim Ortaya Çıktı! Sahibi Bakın Kimmiş?

İstanbul'un en gözde ve güzel yalıları arasında gösterilen tarihi Ethem Pertev Yalısı bir dönem satılık yalı haberleri ile magazin gündemine damga vurmuştu. Yalının gizli tutulan sahibi bu dönemde merak konusu olurken tarihi yalının sanılanın aksine içerisinde oturan Etel ve Robert Baler çiftine ait olmadığı ortaya çıktı. Peki, Ethem Pertev Yalısı kime ait, sahibi kim? Soruların yanıtları haberimizde...

Sosyete bugünlerde aldatılma hikayesi ve peşinden gelen boşanma davası ile Etel ve Robert Baler çiftini konuşmaya devam ederken çiftin beraber oturdukları yalı da mal paylaşımı konusunda merak konusu olmuştu.



ETHEM PERTEV YALISI KİME AİT?



Sahip olduğu konumu ile İstanbul Boğazı'nın en güzel ve en pahalı yalıları arasında gösterilen tarihi Ethem Pertev Yalısı Baler çiftinin boşanma haberleri sonrasında bir kere daha gündeme gelmişti.



Yalının boşanma süreci nedeni ile çift tarafından 190 milyon liralık rekor bir fiyatla satışa çıkarılacağı ya da anlaşma yolu ile eşlerden birinin yalıyı kullanmaya devam edeceği iddiaları konuşulmuştu. Ancak gerçek Hürriyet Gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ tarafından ortaya çıkarıldı.



Üstündağ çiftin yalının sahibi değil kiracısı olduğunu açıklarken tarihi yalının gerçek sahibinin ise New York’taki Joukowsky Aile Vakfı’nın Başkanı Nina Lydia Joukowsky olduğunu duyurdu. 160 yıllık bir geçmişe sahip olan tarihi yalıyı 2000 yılında satın aldığı belirtilen Joukowsky'nin bir dönem Mehmet Köprülü ile evli olduğu ve bu süreçte geldiği İstanbul'da çok beğendiği boğazda yalı satın aldığı belirtiliyor.



ETEL BALER YALIYI TERK ETTİ, ÇUBUKLU VADİ EVLERİ PROJESİNDEKİ VİLLAYA TAŞINDI!



Boşanma sürecinde olan Baler çiftinden Etel Baler ise çocuklarını da yanına alarak oturdukları yalıdan villaya taşındı.



Emlak365.com