Tarkan 54 Milyon Liraya Londra'dan Ev Alıyor!

Türkiye'nin dünyaca ünlü yıldız ismi Tarkan Londra'dan Prens Harry'nin de evinin bulunduğu Kessington'da 54 milyon liraya ev almaya hazırlanıyor!Türkiye'nin mega starı Tarkan kazandığı paralı emlak yatırımı ile değerlendirmeye devam ediyor.
Tarkan 54 Milyon Liraya Londra'dan Ev Alıyor!

Türkiye'nin dünyaca ünlü yıldız ismi Tarkan Londra'dan Prens Harry'nin de evinin bulunduğu Kessington'da 54 milyon liraya ev almaya hazırlanıyor!

Türkiye'nin mega starı Tarkan kazandığı paralı emlak yatırımı ile değerlendirmeye devam ediyor.



Dünyaca ünlü ismin İngiltere Prensi Henry'nin de evinin olduğu Londra'da yer alan Kensington bölgesinde ev almaya hazırlandığı iddia edildi.



Tarkan 54 Milyon Liraya Londra'dan Ev Alıyor!



Tarkan Kesenin Ağzını Açtı! Tam 54 Milyon Lira Ödeyecek!



Ünlü ismin bakmış olduğu ev için kesenin ağzını açtığı iddia edilirken yeni evi için 54 milyon lira ödemeyi kabul ettiği belirtiliyor.



Eşi Pınar Tevetoğlu ve Lila ismini verdikleri kızlarıyla beraber Almanya'da yaşayan Tarkan rotasını İngiltere'ye çevirdi. Prens Harry'nin Meghan Markle ile beraber yaşadığı saraya komşu olan Kessington bölgesinde ev bakan Tarkan'ın 5 odalı bir evde karar kıldığı öğrenildi.



Tarkan'ın 5 odalı yeni ev için 54 milyon lira ödemeyi kabul ettiği Alman basınına haber olarak yansırken ikilinin 7 milyon 250 bin sterlin ödemeyi kabul ettiği iddia edildi. Söz konusu bölgede dünyaca ünlü pek çok ismin de evi bulunuyor.



İngilizlerin efsanevi futbolcusu David Beckham'da bölgede oturan ünlü isimler arasında bulunuyor.



Emlak365.com