Tatil İçin Türkiye'ye Demir Atan Bill Gates Kesenin Ağzını Açtı! Muğla Ve Aydın'da Yatırım İçin Arazi Aramaya Başladı!

Dünyanın en zengin insanlarından olan Bill Gates tatil için geldiği Türkiye'de yatırım yapmak için arazi arayışlarına başladı. Muğla ve Aydın'da arazi arayan Bill Gates bu konuda girişimde bulunuyor.
Tatil İçin Türkiye'ye Demir Atan Bill Gates Kesenin Ağzını Açtı! Muğla Ve Aydın'da Yatırım İçin Arazi Aramaya Başladı!

Dünyanın en zengin insanları listesinde baş sıralarda yer alan Microsoft'un kurucusu Bill Gates yaklaşık 1 haftadır Türkiye'de tatil yapıyor. Bir hafta önce 106 metrelik Lana isimli lüks bir yat ile Bodrum'a gelen Bill Gates bölgeyi adım adım gezdi. Bill Gates'in Türkiye tatilinde kullandığı lüks yatın haftalık kirasının 1,8 Milyon Euro olduğu bildirildi. 30 kişilik koruma ekibi ile tatiline devam eden Bill Gates Kuşadası, Didim, Datça, Marmaris ve Gökova'da gezilmedik yer bırakmadı.

BİLL GATES TÜRK İŞ İNSANININ LÜKS VİLLASINI ZİYARET ETTİ

Bölgedeki gezintisine son veren Bill Gates yeniden Bodrum'a geri döndü. Bodrum'da Gölköy Mahallesi'nde bulunan Cennetkoy açıklarına demirleyen Bill Gates'in lüks yatı dikkatle takip edildi. Bill Gates bugün yatından karaya çıkarak sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Türkiye'nin önde gelen iş insanlarından birisinin villasına giden Bill Gates, burada bu iş insanı ile kahvaltı yaptı.

Tatil İçin Türkiye'ye Demir Atan Bill Gates Kesenin Ağzını Açtı! Muğla Ve Aydın'da Yatırım İçin Arazi Aramaya Başladı!

HEM ZİYARET HEM TİCARET!

Ziyarette bulunduğu villanın bahçesinde açık alanda kahvaltı yapan Bill Gates, Türk iş insanı ile de yoğun bir şekilde sohbet etti. Bill Gates'in bu ziyaretinin ise sadece bir dost ziyareti olmadığı öğrenildi.

MUĞLA VE AYDIN'DA SATIN ALMAK İÇİN ARAZİ ARIYOR

Elde edilen bilgilere göre dünyanın en zengin insanlarından olan Bill Gates yatırım yapmak için Muğla ve Aydın sınırları içerisinde arazi arıyor. Bu konuda Türkiye'deki bazı iş insanları ile dirsek temasına geçen Bill Gates'in bazı Türk şirketleri ile de görüştüğü iddia edildi.

3 MİLYON METREKARELİK ARAZİYİ BULABİLMEK İÇİN TÜRKİYE TATİLİNİ UZATTI!

3 Milyon metrekarelik bir arazi arayan Bill Gates'in şu ana kadar bu büyüklükte uygun bir arazi bulamadı. Bu yatırımına büyük bir önem veren Bill Gates süreçleri bizzat yönetiyor. Bu amaçla bir hafta daha Bodrum'da kalma kararı alan Bill Gates'in yatırımına uygun bir arazi bulması durumunda çok büyük miktarları şimdiden gözden çıkardığı bildirildi.