Tatlı Miras Paylaşılamıyor! 3 Milyar Dolarlık Tatlıcı Ailesi Miras Davası Alevlendi

Türkiye'nin en büyük miras davası olarak yakından takip edilen Tatlıcı ailesinin miras davası için yeni açıklamalar peş peşe geldi.
Tatlı Miras Paylaşılamıyor! 3 Milyar Dolarlık Tatlıcı Ailesi Miras Davası Alevlendi

Türkiye'nin en büyük miras davası olarak yakından takip edilen Tatlıcı ailesinin miras davası için yeni açıklamalar peş peşe geldi. Miras ihtilafı nedeni ile 100'e yakın miras davası 11 yıldır devam ediyordu.

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan Mehmet Salih Tatlıcı'nın vefat etmesinin ardından paylaşan miras kavgası her geçen gün büyümeye devam ediyor. Merhum Tatlıcı'nın eşi Nurten Tatlıcı ile Mehmet Salih Tatlıcı'nın ilk evliliğinden olan oğlu Mehmet Tatlıcı'nın arasındaki miras kavgasında yeni suçlamalar peş peşe geldi.

NURTEN TATLICI TEHDİT EDİLDİĞİNİ İDDİA ETTİ

Sabah Gazetesi yazarı Ali Oktay tarafından yapılan habere göre 11 yıl önce hayatını kaybeden Mehmet Salih Tatlıcı'nın eşi olduğunu, Mehmet Tatlıcı'nın vefat eden eşinin ilk evliliğinden olan oğlu olduğunu dile getiren Nurten Tatlıcı, "Mehmet Tatlıcı ile aramızda miras ihtilafından kaynaklanan 100'e yakın miras davası vardır. 11 yıldır süren bu miras davası, Türkiye'nin devam eden en büyük miras davasıdır" diyerek yaşanan süreç hakkında bilgi verdi.

Nurten Tatlıcı süreçte sık sık tehdit mektupları aldığını iddia ederken başına bir şey gelirse bundan üvey oğlunun sorumlu olacağını iddia etti. Konu hakkında yasal süreç başlatılırken İstanbul'un en değerli taşınmazları arasında yer alan Tat Towers'da ne yazık ki miras davası nedeni ile atıl duruma düşmüş, milyarlık projede büyük maddi kayıp oluşmuştu.

Emlak365.com