TBMM'de Kabul Edilen Ceza İnfaz Düzenlemesi Af Yasasına İlişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Açıklama

TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen ceza infaz düzenlemesine ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan son dakika açıklaması geldi.
TBMM'de Kabul Edilen Ceza İnfaz Düzenlemesi Af Yasasına İlişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Açıklama

TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen ceza infaz düzenlemesine ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan son dakika açıklaması geldi. Yargı Reformu adına atılan adımlara değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan infaz düzenlemesine ilişkin değerlendirmeleri haberimizde.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan uzun süredir konuşulan gündem başlıkları arasında bulunan ve gün içinde gelen açıklamalarla TBMM'de kabul edilen infaz düzenlemesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Yasasının TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildiğini hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan düzenlemenin içeriğine ilişkin bilgiler verdi.



CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN İNFAZ DÜZENLEMESİNE İLİŞKİN AÇIKLAMA



Cumhurbaşkanı Erdoğan infaz düzenlemesine ilişkin yapmış olduğu açıklamalarına geçmişten günümüze değerlendirmelerde bulunarak başladı.



Bu kapsamda milletin desteği ile çok sayıda düzenlemeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan adalet alanında atılan adamların ayrı bir öneme sahip olduğunu ifade etti. Bu konuda son olarak ele alınan yargı reformu paketine değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan gece saatlerinde kabul edilen infaz dzenlemesine ilişkin söz verdiklerini ifade etti ve şu açıklamalarda bulundu.



"Uzun bir hazırlık döneminin ardından Meclis'e sunduğumuz yeni infaz düzenlemesiyle sistemin işleyişini hem mağdurlar hem suçlular açısından çok daha adil bir hale getirmeyi amaçladık. TBMM'de, AK Parti ve MHP gruplarının ortak gayretiyle teklife dönüşen, uzun bir çalışma döneminin ardından da Genel Kurul'da kabul edilen bu düzenleme oldukça önemli yenilikler getiriyor. Meclisimizin kabul ettiği bu kanun, onay için bize geldikten sonra, hızla incelemesini tamamlayıp Resmi Gazete'de yayınlatmak suretiyle yürürlüğe sokacağız."



Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerinin sonunda bu düzenlemede emeği geçen herkese teşekkür etti.



Emlak365.com