Temel Karamollaoğlu: AK Parti 94 Ruhunu Ararken 90 Ruhunu Buldu!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu partisinin İstanbul İl Kongresi'ne katılarak iktidarı eleştirdi. İktidarın 94 ruhunu aradığını ama 90 ruhunu bulduğunu söyleyen Temel Karamollaoğlu gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.
Temel Karamollaoğlu: AK Parti 94 Ruhunu Ararken 90 Ruhunu Buldu!

Saadet Partisi Genel Başkanı partisinin İstanbul İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada AK Parti'ye yönelik eleştirilerini sürdürdü.

TÜRKİYE'NİN YENİ BİR SESE İHTİYACI VAR

Türkiye'nin çok ciddi krizlerle karşı karşıya kaldığını söyleyen Temel Karamollaoğlu, “Ülke olarak bir taraftan salgınla mücadele ederken diğer taraftan ekonomide, dış politikada, demokraside çok ciddi krizlerle karşı karşıyayız. Türkiye maalesef şu anda siyasette, ekonomide, dış politikada ve ahlakta tıkanmıştır. Kısır tartışmalar, seviyesiz kavgalar ile gündem geçiştirilmektedir. Türkiye'nin yeni bir sese ihtiyacı olduğu gayet açıktır. Bu sesin adresi de Saadet Partisi'dir.” dedi.

Türkiye'nin ekonomik olarak gerilediğini söyleyen Temel Karamollaoğlu, “Ekonomisi dar boğazda debelenen, tarım ve hayvancılığı bitmiş, bütün birikimleri Varlık Fonu adı altında ipotek edilmiş bir Türkiye var. Cumhuriyet tarihinde ilk defa borçlanma genel müdürlüğü kurmak zorunda kaldılar. Komşularla sıfır sorun diyerek yola çıkıp sorunsuz tek komşu bırakmadılar.” ifadelerini kullandı.

94 RUHUNU ARARKEN 90 RUHUNU BULDULAR!

Türkiye'nin demokrasi sınavı verdiğini söyleyen ve bunda da başarılı olamadığı tespitini yapan Temel Karamollaoğlu, “Farklı ve muhalif sesleri susturuyorlar. Keyiflerine göre milletvekillikleri düşürülüyor. Parti kapatmaları yeniden hortlattılar. Adalet sistemi iflas etti. İltimas, adam kayırma, torpil ve partizanlık Türkiye'de sıradan bir hale geldi. Gençlerimizin yarına dair en küçük umutları yok. İktidar sürekli 94 ruhunu aradığını beyan ediyor. Ancak maalesef görüyoruz ki milletvekillerinin tutuklandığı, partilerin kapatıldığı 90 ruhunu yeniden canlandırmışlar.” şeklinde konuştu.

Emlak365.com