Tesla'nın Sahibi Elon Musk Açıkladı: 7 Evini Satışa Çıkardı!

Dünyanın en zengin isimleri arasında yer alan TESLA'nın sahibi Elon Musk sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklama ile gündeme bir kere daha bomba gibi düştü.
Tesla'nın Sahibi Elon Musk Açıkladı: 7 Evini Satışa Çıkardı!

Dünyanın en zengin isimleri arasında yer alan TESLA'nın sahibi Elon Musk sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklama ile gündeme bir kere daha bomba gibi düştü. Yapmış olduğu açıklama ile Tesla hisselerinin 14 milyar dolar değer kaybetmesine neden olan Elon Musk son açıklamasında ise evini satışa sunacağını duyurdu.

Yapmış olduğu hisse açıklaması ile TESLA'nın hisse değerinin 14 milyar dolar düşmesine neden olan Elon Musk sosyal medya hesabı üzerinden yeni açıklamalarda bulundu.



Elon Musk üzerine kayıtlı olan tek evini de satışa çıkaracağını duyurdu. Böylelikle amacının üzerine kayıtlı hiçbir mal varlığı kalmamasını sağlamak olduğunu belirten Musk "şaka mı yapıyorsunuz?" sorusuna da "hayır" yanıtını verdi.



ELON MUSK: 100 MİLYON DOLARLIK 7 EVİMİ SATACAĞIM!



Üzerine kayıtlı hiçbir taşınmaz kalmasını istemediğini belirten Elon Musk tüm fiziksel mal varlıklarını satacağını duyurdu.



Ünlü şarkıcı Grimes ile bir ilişki yaşayan Elon Musk konu hakkında kız arkadaşının kendisine çok kızgın olduğunu belirterek toplam piyasa değeri 100 milyon doları bulunan 7 evini satışa çıkaracağını duyurdu.



Kendisine ait hiçbir ev kalmayacağını belirten Musk bu konuda tek esnekliği Los Angeles'ta bulunan ve eskiden Gene Wilder'a ait olan evi gösterdi. Bu evin kendisinde çok ayrı bir yeri olduğunu belirten Musk bu evi sadece yıkılmaması şartı ile ya da evin kendisine has ruhunu kaybetmesine neden olacak bir tadilata sokulmayacağı garantisi ile satışa sunacağını duyurdu.



TESLA HİSSELERİ TEK LAFI İLE 14 MİLYAR DEĞER KAYBETMİŞTİ



Hatırlanacağı üzere 2018 senesinde Elon Musk yapmış olduğu açıklama ile New York borsasında Tesla hisselere için gelecek öngörülerinde bulunmuş ve ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) kendisine bu açıklaması nedeni ile 20 milyon dolarlık para cezası kesmişti.



Yine bu açıklama ile Musk Tesla yönetim kurulu başkanlığı görevinden istifa etmek zorunda kalmıştı. Dünde "Tesla hisselerinin fiyatı çok yüksek" açıklamasında bulunan Musk hisse senetlerinin fiyatının 14 milyon dolar değer kaybetmesine neden olmuştu.



Emlak365.com