TMO ayçiçek yağında indirim yapıldı! 5 litre ayçiçek yağı bu fiyatla satılıyor!

Ayçiçek yağı fiyatları en çok zam yapılan gıda ürünlerinin başında geliyor. Yeni sezon ürünleri piyasaya çıkmaya başlarken TMO ayçiçek yağında indirim yaptı. İşte TMO’nun ayçiçek yağı ile diğer ürünlerde yaptığı indirimler...
TMO ayçiçek yağında indirim yapıldı! 5 litre ayçiçek yağı bu fiyatla satılıyor!

Türkiye’de gıda fiyatları vatandaşların bütçelerini zorlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıldan beri her mutfakta kullanılan ayçiçek yağı için fiyatlar vatandaşları zorluyordu. Fiyatlara ise hafif hafif zamlar gelmeye devam ediyor. BİM, A101, Şok gibi marketlerde şu anda 5 litre ayçiçek yağı fiyatları 150 TL’yi aştı. Ancak ayçiçek yağı için TMO’nun yeni bir hamle geldi.

AYÇİÇEK YAĞINDA İNDİRİM!

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) çiftçiden ayçiçeği alımı yapan bir kuruluş olmaya devam ediyor. Çiftçiden aracısız ayçiçeği alımı yapan TMO bunu ayçiçek yağına dönüştürüp TMO satış yerlerinden satıyor. Yeni sezon ürünlerinin gelmeye başlamasıyla beraber TMO ayçiçek yağında yeni bir indirim yaptı. TMO marka 5 litre ayçiçek yağı 135 TL’ye satılmaya başlandı.

TMO DİĞER ÜRÜNLERİ DE İNDİRİME SOKTU!

Üretim maliyetlerini en alt seviyeye çekebilen ve araya aracı sokmayan TMO diğer ürünlerde de indirime gitti. Yayınlanan son fiyat listesi ile 1 kg kuru fasülye 15,75 TL’ye, 500 gram çekirdeksiz üzüm 15 TL’ye, 500 gram vakumlu kavrulmuş iç fındık 50 TL’ye, 400 gram kakaolu fındık ezmesi 25 TL’ye, 5 kg Osmancık pirinç 71,25 TL’ye, 1 kg mercimek 17,50 TL’ye ve 2 kg nohut da 25,50 TL’ye düşürüldü.

TMO ayçiçek yağında indirim yapıldı! 5 litre ayçiçek yağı bu fiyatla satılıyor!

TMO ÜRÜNLERİ NEREDE BULUNUR?

TMO ürünlerinin satış kanalları oldukça yaygın olmaması vatandaşların bu ürünlere erişimini sınırlandırabiliyor. TMO satış ofislerinden yapılan satışlar ile vatandaşlar perakende olarak bu ürünlere ulaşabiliyorlar. Ancak TMO’nun bazı ürünlerini Tarım kredi Kooperatif marketlerde de bulabilmek mümkün oluyor. Bu fiyatlar ile Tarım Kredi fiyatları arasında küçük farklar olabiliyor.