TOKİ'den Kurasız Ev Alabilmek için 2 Önceden Sıraya Girdiler

TOKİ Başkanlığı'nın sunduğu açık konut satışlarından ev almak isteyen vatandaşlar Manisa'da 2 gün öncesinden sıraya girdiler.
TOKİ'den Kurasız Ev Alabilmek için 2 Önceden Sıraya Girdiler

TOKİ Başkanlığı'nın sunduğu açık konut satışlarından ev almak isteyen vatandaşlar Manisa'da 2 gün öncesinden sıraya girdiler. 200'den fazla evin satılacağı TOKİ Manisa projesinde 2+1 ve 3+1 daireler satılacak.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın çok sayıda şehirde yer alan projesinde zaman zaman duyurduğu açık satışlardan birisi de Manisa için duyuruldu. Manisa'nın en önemli projelerinden birinden 209 konut satışı yapılacağını ilan eden TOKİ'nin bu açıklamasının ardından vatandaşlar bu konutlardan alabilmek için 2 gün öncesinden sıraya girdiler.



2 GÜN ÖNCESİNDEN TOKİ KONUT BAŞVURU SIRASI



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisan Yunusemre'de inşa ettiği 5 bin 500 konutluk proje için yeni bir duyuru yayımlandı. Bu konut projesinin 2. etabında yer alan 1500 konuttan 219 konutun açık satışının yapılacağı duyuruldu. Kura olmadan ve başvuru önceliğine göre yapılacak bu başvurular için 8 Haziran tarihi işaret edildi.



Bu konut projesinden yararlanmak isteyen vatandaşlarda Pazartesi günü başlayacak olan başvurular için Cumartesi gününden sıraya girdiler. TOKİ'den yapılan açıklamada, 2. etap 1. kısımda yer alan; 1+1 7 adet, 2+1 10 adet, 3+1 61 adet, 2. etap 2. kısımda 1+0 4 adet, 1+1 12 adet, 2+1 21 adet, 3+1 104 adet konut, ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre 8 Haziran-30 Eylül tarihleri arasında açık olarak satışa sunulacağı ilan edildi.



Sırada bekleyen vatandaşlardan birisi yapmış olduğu açıklamasında ev sahibi olmak istediklerini ifade ederek Pazartesi günü sabah saat 9'a kadar nöbet tutacaklarını açıkladı.



Emlak365.com