Tosuncuk Müteahhit Olmuş! Uruguay'da Konut Projesi İçin İmza Atmış

Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın'ın kaçtığı Uruguay'da konut projesi yapmak için imza attığı ortaya çıktı. Tosuncuk yakalanmasaymış müteahhit olacakmış!
Tosuncuk Müteahhit Olmuş! Uruguay'da Konut Projesi İçin İmza Atmış

Halk arasında Tosuncuk olarak anılan Mehmet Aydın'ın Çiftlik Bank vurgunu sonrasında kaçtığı Uruguay'da konut projesi yapmak üzere imza attığı ortaya çıktı. Daha önce lüks yatı ve Ferrari arabasına Uruguay'da el konulduğunu iddia eden Mehmet Aydın'ın yatı ve arabasını bu proje karşılığında verdiği belirlendi.

Uruguay'ın emlak piyasasında en değerli bölgeleri arasında gösterilen Laguna Del Sauce bölgesinde yer alan toplamda 12 villadan oluşacak lüks projeye ortak olmak isteyen Mehmet Aydın'ın bu amaçla bu bölgede emlak işleri yapan bir iş adamı ile imza attığı, bu imza sonrasında Uruguay polisinin radarına girdiği iddia edildi.

TOSUNCUK YAKALANMASAYMIŞ URUGUAY'DA MÜTEAHHİT OLACAKMIŞ!

Tosuncuk lakabı ile anılan Mehmet Aydın'ın Paraguay günlerinde yaşadıkları ortaya çıkmaya devam ediyor. Kendi isteği ile Brezilya'da teslim olarak Türkiye'ye getirilen Mehmet Aydın'dın Bitcoin yatırımı yaparak parasını 10'a katladığı ve Çiftlik Bank mağdurlarına paralarını geri ödeyeceği iddia edilmişti.

Türkiye'ye döndükten sonra uzun süre ifade alma işlemleri devam eden Tosuncuk Mehmet Aydın süper lüks yatı ile son model Ferrari arabasına Uruguay'da el konulduğunu iddia etmişti. Yapılan araştırmalar sonucunda ise Mehmet Aydın'ın Uruguay'da konut projesi yapmak amacı ile burada bulunan bir iş adamı ile anlaşmaya vardığı, 2 milyon lira bedel karşılığında arabası ile yatını proje karşılığında iş adaımına verdiği ortaya çıktı.

Tosuncuk Müteahhit Olmuş! Uruguay'da Konut Projesi İçin İmza Atmış

EN GÖZDE TATİL BELDESİNDE 12 VİLLA YAPACAKMIŞ!

Mehmet Aydın'ın bir iş adamı ile yapmış olduğu anlaşma kapsamında Uruguay'ın en lüks tatil beldeleri arasında gösterilen Laguna Del Sauce bölgesinde 12 villadan oluşacak konut projesi yapmak için 2 milyon liralık yatı ve arabasını verdiği belgelendi.

Söz konusu bölgede yer alan villaların değerleri ise en düşük 700 bin dolar ve en yüksek 6 milyon dolar değeri arasında değiştiği belirtilirken Mehmet Aydın yurda döndüğü sırada vermiş olduğu ifadesinde bu bilgileri gizlemişti. Aydın ifadesinde aracına ve yatına el konulduğunu idida ederken aslında 2014 model beyaz Ferrari 458 Spider model aracını ve süper lüks yatını kendi isteği ile konut projesi yapmak üzere devrettiği ortaya çıkarılmış oldu.