Trakya'dan Arazi Aldığı İddia Edilen Bill Gates Eşi Melinda Gates'ten Boşanacağını Açıkladı

Dünyanın en zengin insanlarından birisi olan Bill Gates ve eşi MalindeGates 27 yıllık evliliklerini sona erdireceklerini açıkladılar. Bill Gatess geçtiğimiz günlerde Trakya'dan büyük miktarda arazi aldığı iddiaları ile Türkiye'de de gündeme gelmişti.
Trakya'dan Arazi Aldığı İddia Edilen Bill Gates Eşi Melinda Gates'ten Boşanacağını Açıkladı

Microsoft'un kurucusu olan Bill Gates ile 27 yıllık eşi Malinda Gates'in boşanacakları bildirildi. Ünlü çift yaptıkları açıklama ile evliliklerini sona erdirme kararı aldıklarını dünya kamuoyuna duyurdular.

BOŞANMA KARARI ALDILAR

Sosyal medyadan çiftin yaptığı açıklamada, “İlişkimiz üzerinde oldukça düşündük ve artık yürümediği kararına vardık. Çok çalıştıktan sonra böyle bir karar aldık ve boşanma konusunda anlaştık.” ifadelerine yer verildi.

Gates çifti açıklamanın devamında ise kamuoyuna bu karara ilişkin şu değerlendirmeyi yaptılar:

“27 yıllık evliliğimiz süresince 3 tane harika çocuk yetiştirdik. Ayrıca tüm insanların sağlıklı ve üretken bir yaşam sürmeleri için küresel anlamda işleyen bir temel oluşturduk. Bunları birlikte başardık.”

Bill Gates ve Melinda Gates ayrılık kararının ortak projelere zarar vermeyeceğini de açıklayarak, “Belirli bir misyonun hedefinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz bu misyona olan inancımızı paylaşmaya devam ediyoruz. Vakıfta birlikte çalışmayı yine sürdüreceğiz. Ancak hayatımızın bundan sonraki bölümünde bir çift olarak yer alacağımıza dair inancımızı kaybettik.” dediler.

Dünyanın en büyük teknoloji şirketinin kurucusu olan Bill Gates milyarderler listesinin 2017 yılına kadar daima zirvesinde kaldı. Bill Gazetes'in tahtını uzun yıllar hiç kimse sallayamadı. Ancak 2017 yılında Amazon'un sahibi olan Jeff Bezos, Bill Gates'ten bu unvanı aldı. Bill Gates'in şu anda servetinin 127,7 milyar dolar olduğu belirtiliyor.

TRAKYA'DAN ARAZİ ALDIĞI İDDİASI EMLAK SEKTÖRÜNÜ HEYECANLANDIRMIŞTI

Bill Gates çok kısa bir süre önce Türkiye'de de gündem oldu. Özellikle emlak sektörünü heyecanlandıran bir iddia ortaya atıldı. Bu iddiaya göre Bill Gates kısa bir süre önce yatırım amacıyla Trakya'da binlerce dönüm arazi satın aldı. Hatta bu iddia o kadar büyüdü ki Trakya'da arazi fiyatları 10 katına çıktı. Gözü açık gayrimenkul danışmanlarının fahiş fiyatlardan Trakya'daki arazileri Bill Gates'e komşu olacaksınız diyerek Avrupa'daki gurbetçilere pazarladıkları ortaya çıktı. Ancak Bill Gates'in Trakya'dan arazi aldığına dair iddia resmi olara doğrulanamadı.