TRT'nin Yeni Dizisi Uyanış Büyük Selçuklu Nerede Çekiliyor?

TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan yeni dönem dizisi Uyanış Büyük Selçuklu ilk bölümüyle birlikte büyük ilgi topladı.
TRT'nin Yeni Dizisi Uyanış Büyük Selçuklu Nerede Çekiliyor?

TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan yeni dönem dizisi Uyanış Büyük Selçuklu ilk bölümüyle birlikte büyük ilgi topladı. Çok büyük bir başarı yakalayan diziye dair en merak edilen konulardan birisi ise dizinin nerede çekildiği. İşte Uyanış Büyük Selçuklu dizine dair o detaylar,

TRT'nin bir süredir merakla beklenen ve ünlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dönem dizisi Uyanış Büyük Selçuklu yayın hayatına başladı.



Hafta başında Pazartesi günleri yayınlanacak olan dizinin ilk bölümü ise izleyici ile buluştu. Önemli bir reyting başarısı elde eden dizinin ilk bölümünün ardından dizi ile ilgili bazı konular merak konusu oldu. Bu konuların başında ise dizinin çekildiği yerler geldi.



TRT'NİN YENİ DİZİSİ UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU NEREDE ÇEKİLİYOR



Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin ilk bölümü 13 aylık bir hazırlık ve çalışma sürecinin ardından izleyici ile buluştu.



Bu hazırlık sürecinde ise dizinin çekim alanları belirlendi gerekli prodüksüyonlar kuruldu. İstanbul Beykoz ve Riva'da bulunan ormanlık alana kurulan filmin çekimleri bu bölgede gerçekleştiriliyor. Uyanış Büyük Selçuklu dizisi için set olacak bu mekanlarda daha önce ise Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman dizileri çekildi.



Bu ormanlık arazilerin dışında iç set çekimleri için ise Beykoz Kundura Fabrikası mekanlar kullanılıyor.



Dizinin Oyuncuları



Dizinin oyuncu kadrosu bir hayli geniş. Dizinin ilk bölümlerinde yer alacak oyuncu grubu içerisinde, "Ekin Koç, Buğra Gülsoy, Hatice Şendil, Gürkan Uygun, Leyla Lydia Tuğutlu, Sevda Erginci, Mehmet Özgür, Cemal Toktaş, Osman Sonant" gibi isimler yer alacak.



Emlak365.com