Trump Ailesinin Beyaz Saray'dan Sonra Nereye Taşınacakları Belli Oldu!

3 Kasım'da yapılan başkanlık seçimi kaybeden Donald Trump'ın Beyaz Saray günleri sona eriyor.
Trump Ailesinin Beyaz Saray'dan Sonra Nereye Taşınacakları Belli Oldu!

3 Kasım'da yapılan başkanlık seçimi kaybeden Donald Trump'ın Beyaz Saray günleri sona eriyor. 20 Ocak'ta görevi devralacak olan Joe Biden'den sonra Trump ailesinin nereye taşınacağı da belli oldu.

Amerika Birleşik Devletleri'nde 3 Kasım'da yapılan başkanlık seçimini Joe Biden'a karşı kaybeden Donald Trump 20 Ocak'ta görevi devredecek. Trump ailesinin Beyaz Saray günleri de bu tarihten itibaren sona erecek. Bu devir teslim töreni öncesinde Beyaz Saray'da Trump ailesine ait eşyalar kamyonlara yüklenerek nakledilmeye başlandı.



TRUMP AİLESİNİN BEYAZ SARAY GÜNLERİ SONA ERDİ!



Beyaz Saray'dan sonra nereye taşınacakları merak edilen Trump ailesinin yeni evleri de belli oldu. ABD basınında yer alan bilgilere göre Donald Trump ve Melania Trump Miami kentine taşınıyor. Florida eyaletinde bulunan kentte Palm Beach'te yer alan Mar-a-Lago golf kulübünde bulunan evlerine taşınacakları belirtildi.



MİAMİ'YE TAŞINIYORLAR!



Babasına danışmanlık da yapan Ivanka Trump'ın Aralık ayı içerisinde Miami'de 32 milyon dolara bir gayrimenkul satın aldığı ABD basınında yer almıştı. Trump'ın büyük oğlu olan Trump Jr.'nin ise sevgilisi ile beraber Florida'ya yerleşmeye karar verdiği iddia edildi. Trump'ın küçük kızı Tiffany ise erkek arkadaşıyla yaşayacağı evi Miami'de aradığı bildirildi.



Trump ailesi Beyaz Saray'ın ardından yaşamak için Miami'yi tercih ettiler. Bölgede bulunan lüks konutlar kendileri için hazırlanıyor. Gelecek hafta içinden itibaren bu evlere taşınarak hayatlarına Miami'de devam edecekler.



Emlak365.com