TÜBİTAK Personel Alım İlanı Resmi Gazete İle Yayımlandı: İnşaat Mühendisi İş İlanları Arayanlar Dikkat!

21 Eylül 2020 tarihli Resmi Gazete ile TÜBİTAK Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı personel alım ilanları yayımladı.
TÜBİTAK Personel Alım İlanı Resmi Gazete İle Yayımlandı: İnşaat Mühendisi İş İlanları Arayanlar Dikkat!

21 Eylül 2020 tarihli Resmi Gazete ile TÜBİTAK Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı personel alım ilanları yayımladı. TUBİTAK iş başvurusu için açık olan pozisyonların yayımlandığı ilanda Araştırmacı, Teknik ve Destek ile Teknisyen pozisyonları için insan kaynakları iş başvurusu kabul edeceğini ilan etti. TUBİTAK personel alımı için yayımlanan iş ilanları arasında inşaat mühendisi pozisyonu da yer aldı. Detaylar haberimizde...

Sunmuş olduğu çalışma koşuları, sosyal haklar ve kariyer fırsatları nedeni ile pek çok kişi TÜBİTAK personeli olmak istiyor. TÜBİTAK insan kaynakları tarafından Resmi Gazete ile yayımlanan açık pozisyonlar için iş başvurusu yapan kişiler işe girme şansı elde ediyorlar.



Bu ilanlardan biri de 21 Eylül 2020 tarihli Resmi Gazete ile yayımlandı. TÜBİTAK iş ilanları ile çok sayıda pozisyon için 29 personel alımı yapılacağı duyuruldu. TÜBİTAK Kocaeli ve Ankara illerinde istihdam edilecek personeller için verilen iş ilanları arasında inşaat mühendisi pozisyonu da yer aldı.



İŞSİZ OLAN İNŞAAT MÜHENDİSLERİ, TÜBİTAK'TA ÇALIŞMAK İSTİYORUM DİYENLER DİKKAT! TÜBİTAK İNŞAAT MÜHENDİSİ İŞ İLANI YAYIMLADI



Son dönemde inşaat sektöründe yaşanan dalgalanma ve üniversitelerin mühendislik fakültelerinden çok sayıda yeni mezun verilmesi nedeni ile işsiz olan inşaat mühendisi sayısında büyük bir artış yaşandığı gözlemlendi.



İş arıyorum diyen inşaat mühendislerinin sayısı giderek artarken bu konuda sevindirici bir ilanda TÜBİTAK tarafından verildi. TÜBİTAK 2 tanesi Kocaeli, 1 tanesi ise Ankara'da istihdam edilmes üzere 3 Teknik ve Destek Personeli alacağını duyurdu.



TÜBİTAK TEKNİK DESTEK VE PERSONEL ALIM İLANI 2020 İŞ BAŞVURUSU İÇİN AÇILAN KADRO DETAYLARI!



21 Eylül 2020 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan personel alım ilanı için inşaat mühendislerinin başvurusuna açık pozisyonlarda yer aldı.



TÜBİTAK MAM ve Malzeme Enstitüsü biriminde istihdam edilmek üzere Teknik ve Destek Personeli kadrosu için "Lisans Bölümleri Hukuk, Endüstri Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Makina Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği veya İşletme Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş olmak" şartı ile Ankara için 1 ve Kocaeli şehri için ise 2 personel alımı yapılacağı ilan edildi.



Söz konusu ilan için son başvuru tarihi 12 Ekim 2020 olarak duyuruldu. Söz konusu iş başvurusu için gerekli başvuru şartları TÜBİTAK resmi internet sayfası üzerinden ilan edilirken iş başvuruları ise TÜBİTAK iş başvuru sistemi üzerinden kabul edilecek.



Emlak365.com