Tüm Servetini Kaybeden Nurseli İdiz: Vergi Cezasını Ödemek İçin Yalımı, 6 Dairemi ve 2 Cipimi Sattım!

Bir dönemin en çok kazanan televizyon yıldızları arasında yer alan Nurseli İdiz ardından içerisine düştüğü ekonomik durum ile uzun süre magazin basınının gündeminde yer almış ve sanat hayatında sıkıntılı bir süreç yaşamıştı. Nurseli İdiz kaç yaşında, bugün ne yapıyor, son durumu ne?
Tüm Servetini Kaybeden Nurseli İdiz: Vergi Cezasını Ödemek İçin Yalımı, 6 Dairemi ve 2 Cipimi Sattım!

Ekranların ve tiyatronun en başarılı kadın oyuncuları arasında yer alan Nurseli İdiz bir dönem yaşadığı çalkantılı hayatı nedeni ile oldukça zorlu bir süreç geçirmişti. Şöhret basamaklarını hızla tırmanan Nurseli İdiz muhasebecisinin yapmış olduğu hatalar nedeni ile tüm servetini kaybederken sonrasında ise yaşadığı ruhsal sorunlar ile kariyerinde sıkıntılı bir süreçten geçmişti.

MUHASEBECİSİNİN HATASI NEDENİ İLE REKOR VERGİ CEZASI ÖDEDİ: YALI, 6 DAİREM VE 2 TANE CİPİM GİTTİ!

Nurseli İdiz You Tube Kanalı üzerinden Armağan Çağlayan'ın konuğu olurken bir dönem yaşadığı sıkıntılı süreci de anlattı. Muhasebecisinin yapmış olduğu hata nedeni ile son derece ağır bir vergi cezası ödediklerini belirten Nurseli İdiz "Biz ailece biraz safız. Ben hiç gelir vergisi nedir, KDV nedir bilmiyordum. Başında da durmadık. Vergi dairesi bir geri döndü. Korkunç bir şeyle karşılaştık. Yalı, 6 tane ev gitti, 2 tane cip gitti, 15 yıllık birikimim gitti" diyerek yaşanan olayların piyasada duyulması ile daha da zor duruma düştüğünü söyledi.

İdiz yaşananların duyulmasının ardından gelen iş tekliflerinin fiyatlarının düşmeye başladığını belirterek gelirinin artık giderini karşılayamayacak bir hale geldiğini bu nedenle de dengelerinin bozulduğunu söyleyerek servet yönetimini o zamanlar beceremediğini söyledi.

Nurseli İdiz yapmış olduğu açıklamasında taksiye de bir dönem çok para verdiğini belirterek bir keresinde Erzincan Turnesi dönüşünde hocası ile kavga ettiğini, bu nedenle uçağa binmek yerine taksi ile Erzincan'dan Nişantaşı'na döndüğünü ve o tarihte 800 lira para verdiğini belirterek taksiye verdiği para ile İstanbul'da 2+1 bir ev alınabileceğini söyledi. 2008 yılına kadar özel arabası ve aracı olduğunu belirten İdiz bunları kaybettikten sonra sürece alışamadığını ve taksi kullanmaya başladığını dile getirdi.

Ruhsal olarak kendisine bipolar bozukluk tanısı konduğunu belirten İdiz tedavisinin çok iyi gittiğini ve hayatındaki tüm sorunları geride bıraktığını belirterek kariyerine odaklandığını dile getirdi.