Türkiye Biz Bize Yeteriz Dedi, Türkiyem Kampanyası İle Şimdiye Kadar Toplanan Bağış Miktarı Rekor Kırdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın corana virüsü nedeni ile 7 maaşını bağışlayarak başlattığı Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyasına rekor bağış yapıldı.
Türkiye Biz Bize Yeteriz Dedi, Türkiyem Kampanyası İle Şimdiye Kadar Toplanan Bağış Miktarı Rekor Kırdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın corana virüsü nedeni ile 7 maaşını bağışlayarak başlattığı Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyasına rekor bağış yapıldı. Cumhurbaşkanı, Bakanlar, milletvekilleri, sanatçılar, şarkıcılar, oyuncular, iş adamları ve bankalar kampanyaya rekor bağış yaparken vatandaşın SMS bağış miktarı da rekor seviyeye ulaştı. 83 milyon elini taşın altına koydu, Türkiye yine felaket döneminde tek yürek oldu!

Koranavirüs salgını nedeni ile yaşanan ekonomik dalgalanma en çok dar gelirli aileleri etkiledi.



Yaşanan gelişmelerden etkilenen dar gelirli alilelere ve ihtiyaç sahiplerine destek olunması amacı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyası başlatılmıştı.



KAMPANYAYA TÜM TÜRKİYE GENELİNDE REKOR KATILIM SAĞLANDI, 83 MİLYON TEK YÜREK OLDU!



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 7 maaş bağış yapılarak başlatılan kampanya tüm Türkiye genelinde büyük yankı buldu.



Ramazan öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zekat çağrısı yaptığı kampanyaya yurt genelinde futbolcu, sanatçı, şarkıcı, dizi ve film oyuncusu, politikacı, miletvekilleri, bakanlar, iş adamları, dev şirketler ile ünlü markaların yanı sıra vatandaş tarafından da yoğun ilgi gösterildi.



Maddi olarak daha iyi durumda olan ya da koranavirüs salgınından etkilenmeyen kişiler tarafından yapılan bağışlarda rekor oranda artış yaşandı. İş dünyası, bankalar ve dev şirketler tarafından yapılan bağışın ardından bugün an itibari ile toplanan para 846 milyon lirayı aştı.



TOPLAM 550 MİLYON LİRA PARA TOPLANDI, 2 MİLYONA YAKIN SMS BAĞIŞ YAPILDI!



Cumhurbaşkanlığı İletişim Daire Başkanı Fahrettin Altun tarafından yapılan açıklamaya göre Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyasında toplam bağış tutarı 846 milyon lirayı aşarken bağış için atılan SMS sayısı ise 1 milyon 830 bin 79 rakamına ulaştı.



CUMHURBAŞKANININ MAAŞI KAÇ LİRA, RECEP TAYYİP ERDOĞAN KAÇ LİRA BAĞIŞLADI?



Kampanyanın açılışını bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurmuştu. Kampanya için yapılan açıklamada 7 maaş karşılığı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 568 bin 750 lira bağışlanmıştı.



Emlak365.com