Türkiye Brezilya voleybol bronz madalya maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

İtalya engeline bir kere daha takılan Türk voleybol takımı yarı final maçında elenmişti. Kadın voleybol takımı olimpiyatlar bronz madalya maçı ne zaman, saat kaçta?
Türkiye Brezilya voleybol bronz madalya maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Türkiye olimpiyatlarda ne yazık ki altın madalya almayı henüz başaramadı. Pek çok kategoride yarışan milli sporcularımız madalya yolunda ter dökmeye devam ederken Türk voleybol takımı bugün bir kere daha madalya almak için parkeye çıkacak.

Milli takımımız yarı final maçında gruplarda 3-0 yenildiği İtalya ile karşı karşıya kalmıştı. Ekibimiz setlerde başa baş mücadele vermesine rağmen ne yazık ki galibiyeti getirecek sayıyı bir türlü almayı başaramamış ve yine setlerde 3-0 geriye düşerek maçı kaybetmişti. İtalya ile ABD final maçına çıkarken Türkiye ise ABD karşısında yenilen Brezilya karşısında bronz kupa maçına çıkacak.

TÜRKİYE BREZİLYA BRONZ MADALYA MAÇI SAAT KAÇTA?

Türk milli voleybol takımımız bugün Brezilya karşısında bronz madalya almak için parkeye çıkacak. Milli takımımız maçtan galibiyetle ayrılmayı başarırsa tarihinde ilk kez madalya kazanmış olacak. Türkiye en son Brezilya ile karşılaştığı maçta ne yazık ki sahadan 3-0 mağlubiyetle ayrılmıştı.

Türkiye ile Brezilya maçı bu akşam Türkiye saati ile 18:15 saatinde oynanacak. Türk milli kadın voleybol takımı galibiyet alması durumunda olimpiyat tarihinde ilk madalyasını kazanmış olacak.

Genel Yayın Yönetmeni