Türkiye Çevre Haftası etkinlikleri: Soner Sarıkabadayı konseri ne zaman, nerede, kaçta?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Türkiye Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında ücretsiz konserler düzenliyor. Soner Sarıkabadayı, Resul Dindar, Ömer Faruk Bostan konseri ne zaman?
Türkiye Çevre Haftası etkinlikleri: Soner Sarıkabadayı konseri ne zaman, nerede, kaçta?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bu yıl 'Sıfır Atık' temalı Türkiye Çevre Haftası'nı Türkiye'nin her yerinde çeşitli etkinliklerle kutluyor. Kutlamalar kapsamında 4-5 Haziran tarihleri arasında Ankara Başkent Millet Bahçesi'nde ücretsiz konserler düzenlenecek.

Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan 'Türkiye Çevre Haftası ' konulu genelge ile, 5 Haziran tarihinin içinde bulunduğu hafta, Türkiye'nin 81 ilinde Türkiye Çevre Haftası olarak kullanılacak.

Başkent Millet Bahçesi Soner Sarıkabadayı, Resul Dindar, Ömer Faruk Bostan konseri ne zaman, saat kaçta?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında, başkent Ankara'da birbirinden renkli konserler düzenlenecek. Başkent Millet Bahçesi'nde düzenlenecek konser etkinlikleri, 4 Haziran Cumartesi günü saat 17.00'de Ömer Faruk Bostan ile başlayacak. Saat 18.00'de sahneye Resul Dindar çıkacak. Ardından günün son konserini saat 19.00'da Soner Sarıkabadayı verecek.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın düzenlediği konser ile ilgili ayrıntılar, Bakanlığın resmi internet sitesinden duyuruldu. Açıklamada '' Dünya ortak evimiz, sıfır atık geleceğimiz. 1-7 Haziran 81 ilde Türkiye çevre haftası etkinliklerine davetlisiniz '' ifadeleri kullanıldı.

Türkiye Çevre Haftası etkinlikleri: Soner Sarıkabadayı konseri ne zaman, nerede, kaçta?

Bakanlık tarafından Başkent Millet Bahçesi'nde yapılacak olan Soner Sarıkabadayı, Resul Dindar ve Ömer Faruk Bostan konseri tamamen ücretsiz olacak ve etkinliğe Ankaralı tüm vatandaşlar katılabilecek. Ayrıca Başkent Millet Bahçesi'nde ailesiyle, arkadaşlarıyla ya da sevdikleriyle yeşil ortamın tadını çıkarmak isteyen herkes de ücretsiz bir şekilde alana girebilecek.