Türkiye Günlerce Bu Cinayeti Konuşmuştu! Vahşice Öldürülüp Varilde Yakılan Pınar Gültekin'in Katil Zanlısından Tüyler Ürperten İfade!

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencisi olan Pınar Gültekin'in vahşi bir biçimde öldürülmesi olayında cinayeti işleyen Cemal Metin Avcı'nın kardeşi Mertcan Avcı delilleri kararttığı gerekçesiyle tutuklandı.
Türkiye Günlerce Bu Cinayeti Konuşmuştu! Vahşice Öldürülüp Varilde Yakılan Pınar Gültekin'in Katil Zanlısından Tüyler Ürperten İfade!

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencisi olan Pınar Gültekin'in vahşi bir biçimde öldürülmesi olayında cinayeti işleyen Cemal Metin Avcı'nın kardeşi Mertcan Avcı delilleri kararttığı gerekçesiyle tutuklandı. Mertcan Avcı'nın olayla alakalı olarak polise verdiği ifadeler ise kan dondurdu.

Bir süre önce Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencisi Pınar Gültekin'in öldürülmesi olayı Türkiye'nin gündemine gelmişti. 16 Temmuz'da kaybolan genç kız için bulunması kapsamında başlatılan soruşturmada eski sevgili Cemal Metin Avcı gözlatına alınmıştı. Gözaltında vahşi cinayeti itiraf eden Cemal Metin Avcı, Pınar Gültekin ile aralarında kavga çıktığını, yaşanan boğuşmada elleri ile boğup öldürdüğünü, cesedi varile koyarak yakıp ortadan kaldırmak istediğini ve yanan varilin üzerine de beton döktüğünü itiraf etmişti.



KARDEŞİ DE TUTUKLANDI!



Eski sevgilisini öldüren Cemal Metin Avcı, “canavarca hisle ve eziyetle adam öldürmek” suçundan tutuklandı. Jandarma ekipleri tarafından cinayetin araştırılmasına 3 ay devam edildi. Bu üç aylık sürede ise yeni bir bulguya daha erişildi. HTS kayıtlarındaki incelemede Cemal Metin Avcı'nın kardeşi Mertcan Avcı'nın telefon sinyallerinden olay sırasında ağabeyinin yanında olduğu tespit edildi. Mertcan Avcı da gözaltına alınarak tutuklandı.



PINAR GÜLTEKİN'İN VARİL İÇİNDE YAKILMA ANINI ANLATTI!



Delil kararttığı suçlamasıyla tutuklanan Mertcan Avcı'nın kan donduran ifadeleri ortaya çıktı. Mertcan Avcı olay ile alakalı olarak ifadesinde, “Olay akşamı ağabeyim beni arayarak Karabağlar'da bulunan bağ evine gelmemi söyledi. Bende elektrikli bisikletime binerek bağ evine gittim. Ağabeyin o sırada bahçede birşeyler yakıyordu. Varilin üzerindeki alevlerden yakındaki ağaçların yaprakları da yandı. Ağabeyime ne yaktığını sordum. Bana barda bozulan kokoreçler olduğunu söyledi. Alevler içerisinde ne yandığını ben görmedim. Ağabeyim bir süre sonra bağ evinden ayrıldı. Ben eve girdim ama evde bir gariplik yoktu. 1,5 saat evde bekledim. Bu sırada varil yanmaya devam ediyordu. Ağabeyim daha sonra bağ evine geldi, bende oradan ayrıldım.” dedi.



Pınar Gültekin'in ailesinin avukatı Rezan Epözdemir ise Mertcan Avcı'nın ifadelerinin çelişkilerle dolu olduğunu söyleyerek, “Cinayete iştirak ihtimali çok kuvvetli görünüyor. Pınar Gültekin'in vücudu tamamen yandığı için cinayet saati tespit edilemiyor. Bize göre kardeşi dışında da başka failler var.” ifadelerini kullandı.



Emlak365.com