Türkiye Hollanda Dünya Kupası Elemesi Grup Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda Yayınlanacak? İşte Takımların İlk 11'leri!

FİFA 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu ilk maçında Türkiye ile Hollanda, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Türkiye – Hollanda maçı saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak?
Türkiye Hollanda Dünya Kupası Elemesi Grup Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda Yayınlanacak? İşte Takımların İlk 11'leri!

Türkiye A Milli Futbol Takımı, FİFA 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri aşamasına bu akşam oynanacak olan Türkiye – Hollanda maçı ile başlayacak. 2022 Dünya Kupası yolunda çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak olan Ay Yıldızlı takım güçlü rakibi Hollanda'dan 3 puan almanın planlarını yapıyor.

ŞENOL GÜNEŞ 71. MİLLİ MAÇINDA GALİBİYET İSTİYOR

Şenol Güneş Türkiye A Milli Takım Teknik Direktörü olarak bu akşam 71. defa sahaya çıkacak. Türkiye'ye 2002 Dünya Kupası'nda üçüncülük kazandıran teknik direktör olarak tarihe geçen Şenol Güneş yeni bir zaferi kariyerine eklemeyi planlıyor. Bugüne kadar milli takım başında 50 resmi ve 20 özel maçta sahaya çıkan Şenol Güneş bu karşılaşmalarda 33 galibiyet, 20 beraberlik ve 17 mağlubiyet aldı. Şenol Güneş dönemin milli takım rakip filelere 106 gol gönderirken kendi kalesinde 68 gol gördü.

HOLLANDA MAÇI ÖNCESİ SAKATLIK ŞOKU

Türkiye tamamen Hollanda maçına konsantre olmuşken iki ayrı sakatlıkla adeta şok yaşadı. Fenerbahçe'nin iki futbolcusu son antrenman öncesinde sakatlık gerekçesiyle kadrodan çıkarıldı. Buna göre Nazım Sangare ile İrfan Can Kahveci Hollanda maçında milli takımda görev yapamayacaklar. İki oyuncu da milli takım kampından ayrılarak Fenerbahçe'ye geri döndüler.

Türkiye Hollanda Dünya Kupası Elemesi Grup Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda Yayınlanacak? İşte Takımların İlk 11'leri!

İLK 11'LER BELLİ OLDU GİBİ!

Türkiye-Hollanda maçı öncesinde takımların sahaya hangi 11'ler ile çıkacağı da büyük ölçüde belli oldu. Muhtemel 11'ler şu şekilde açıklandı:

Türkiye: Uğurcan, Zeki, Çağlar, Ozan Kabak, Caner, Ozan Tufan, Taylan, Kenan Karaman, Hakan Çalhanoğlu, Yusuf Yazıcı, Burak Yılmaz

Hollanda: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Blind, Wijndal, Frankie De Jong, Klaassen, Berghuis, Wijnaldum, Depay, Luuk De Jong

TÜRKİYE – HOLLANDA MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Türkiye – Holla maçının saat kaçta olduğu da merak edilen konulardan birisi oldu. Türkiye ile Hollanda arasında oynanacak olan FİFA 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu maçı bu akşam saat 20:00'da başlayacak. Türkiye – Hollanda karşılaşması TRT 1'de yayınlanacak. Şifresiz olarak yayınlanacak olan Türkiye – Hollanda maçı tüm vatandaşlara açık olacak.

TÜRKİYE - HOLLANDA MAÇINI KİM YÖNETECEK?

Türkiye – Hollanda maçını İngiltere Futbol federasyonu hakemlerinden Michael Oliver yönetecek. Maçın yardımcı hakemleri ise Stuart Burt ve Simon Bennett olacak. Dördüncü hakem olarak ise Paul Tierney görev yapacak.

Emlak365.com