Türkiye'de Okullar Ne Zaman Açılacak? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un Son Açıklaması!

Türkiye'de koronavirüs salgını nedeniyle okullara verilen aranın ardından eğitimin örgün şekilde ne zaman başlayacağı merakla bekleniyor.
Türkiye'de Okullar Ne Zaman Açılacak? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un Son Açıklaması!

Türkiye'de koronavirüs salgını nedeniyle okullara verilen aranın ardından eğitimin örgün şekilde ne zaman başlayacağı merakla bekleniyor. Bugün Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk okulların açılması ile alakalı yeni bir açıklama yaparak hazırlıklarla devam ettiklerini duyurdu.

Türkiye'de koronavirüs salgınının etkisiyle milyonlarca öğrenci aylardır okullarından uzak kaldılar. Mart ayında okullar önce kapanmış ardından da eğitime uzaktan devam edilmişti. Araya yaz tatilinin girmesiyle beraber aylardır okullarda örgün eğitim yapılamıyor.



21 EYLÜL HEYECANI!



Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı'nın koordinasyonunda okulların açılması ile alakalı çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Öğrencilerin koronavirüs tehlikesinden uzak tutulması amacıyla okulların 21 Eylül'de kısmi olarak açılması planlanıyor. İlk etapta bazı sınıflar örgün eğitime dahil olacaklar. Diğer öğrenciler ise uzaktan eğitime devam edecekler.



MİLLİ EĞİTİM BAKANI ZİYA SELÇUK'TAN YENİ AÇIKLAMA



Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk bugün okulların açılması ile alakalı yeni bir açıklama yaparak, “Aylardır okulların açılması ile alakalı çalışmaları sürdürüyoruz. Haftalardır bizim okulları birlikte açacağız çağrımıza kulak vererek o sorumlulukla hareket eden herkese teşekkür ediyorum. Şu anda hazırlıklarımızın son aşamasındayız.” dedi.



ÖĞRENCİLER OKULLARINA KAVUŞACAK!



Titiz bir planlama gerçekleştirdiklerini söyleyen Bakan Ziya Selçuk, “Şu anda titiz bir hazırlıkla okulları belirttiğimiz zamanda açmaya odaklanmalıyız. Öğretmenlerimiz, okul yöneticilerimiz ve velilerimizle beraber gerçekleştireceğimiz çalışmalarla öğrencilerimizi okullarına kavuşturacağız.” ifadelerini kullandı.



Türkiye'de Okullar Ne Zaman Açılacak? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un Son Açıklaması!



Emlak365.com