Türkiye'nin Koronavirüs Raporu Açıklandı! Bugün Kaç Kişi Öldü, Kaç Yeni Vaka Tespit Edildi?

Türkiye'nin koronavirüs ile mücadelesinde en çok merak edilen konu günlük koronavirüs tablosu olmaya devam ediyor.
Türkiye'nin Koronavirüs Raporu Açıklandı! Bugün Kaç Kişi Öldü, Kaç Yeni Vaka Tespit Edildi?

Türkiye'nin koronavirüs ile mücadelesinde en çok merak edilen konu günlük koronavirüs tablosu olmaya devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından 20 Eylül 2020 tarihli günlük koronavirüs tablosu açıklandı.

Türkiye koronavirüs salgınının etkinliğini arttırmaması için yoğun bir mücadele dönemine devam ediyor. Çok sayıda vatandaşın salgın tedbirlerini ihmal etmesine rağmen koronavirüsün etki alanını arttırmaması için çalışmalar son derece titiz bir şekilde sürdürülüyor.



Ülke genelinde koronavirüs salgınının geldiği son nokta her gün Sağlık bakanı Fahrettin Koca tarafından açıklanan günlük koronavirüs tablosu ile ortaya çıkıyor. Bakan Koca bugün de resmi koronavirüs rakamlarını açıkladı.



GÜNLÜK YENİ VAKA SAYISI BELLİ OLDU



Bakan Koca tarafından yapılan açıklamaya göre bugün Türkiye genelinde 95.321 koronavirüs testi yapıldı. Bu testlerin 1.519'u pozitif vaka olarak sonuç verdi. Türkiye'de bugüne kadar 9.269.015 koronavirüs testi yapılırken bu testlerden 302.867'sinde ölümcül salgın tespit edildi.



ÖLÜM SAYILARI YÜKSEK SEVİYEDE DEVAM EDİYOR



Türkiye'de koronavirüs kaynaklı vafat sayıları da ciddi rakamlarda gerçekleşmeye devam ediyor. Son 24 saat içerisinde Türkiye'de 61 vatandaş hayatını kaybederken bugüne kadar Türkiye 7.506 vatandaşını bu ölümcül salgına kurban verdi.



İYİLEŞEN HASTALARIN SAYILARI UMUT VERİYOR



Türkiye'nin koronavirüs ile mücadelesinde başarı kıstası olarak değerlendirilen iyileşen hasta sayılarında pozitif görünüm devam ediyor. Son 24 saat içerisinde 1.116 koronavirüs hastası sağlık kuruluşlarında gördükleri tedavilerin sonucunda iyileştiler. Bugüne kadar Türkiye'de iyileşen koronavirüs hasta sayılarının toplamı 266.117 kişi oldu.



AĞIR HASTA SAYILARI ARTIYOR



Öte yandan Türkiye'de şu anda 1.456 koronavirüs tespiti yapılmış hastanın durumunun ağır olduğu açıklandı. Ağır hastalar yoğun bakımlarda yaşama tutunmaya çalışıyorlar.



Türkiye'nin Koronavirüs Raporu Açıklandı! Bugün Kaç Kişi Öldü, Kaç Yeni Vaka Tespit Edildi?



Emlak365.com