Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu Müjdeyi Verdi! Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone'dan Ücretsiz İnternet Desteği Devam Edecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu gün içerisinde yapmış olduğu konuşmasında uzaktan eğitim konusuna değindi.
Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu Müjdeyi Verdi! Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone'dan Ücretsiz İnternet Desteği Devam Edecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu gün içerisinde yapmış olduğu konuşmasında uzaktan eğitim konusuna değindi. Bakan Karaismailoğlu konuşmasında uzaktan eğitim Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom üzerinden mobil internet paket desteğinin devam edeceğini ifade etti.

Uzaktan eğitim sürecinin devam ettiği bu günlerde bazı vatandaşların mağdur olduklarına ilişkin haberler basında yer almıştı. Özellikle bazı bölgelerde internet erişiminin zor olması ve bazı vatandaşlarımızın da internet kullanımının olmamasından öğrencilerin zorluk yaşadığı ifade edilmişti.



BAKAN KARAİSMAİLOĞLU MÜJDEYİ VERDİ



Ulusal Akıllı Ulaşım Sistemleri (AUS) Strateji Belgesi ve 2020-2023 Eylem Planı Tanıtım Toplantısı gün içerisinde gerçekleştirildi. Toplantıya katılan isimlerden birisi de Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu oldu. Burada bir konuşma gerçekleştiren Bakan Karaismailoğlu altyapı konusunda sağlanan ve sağlanması planlanan hizmetlere dair bilgi verdi.



Konuşmasının devamında internet kullanımına ilişkin açıklamalarda bulunan Bakan Karaismailoğlu pandemi sürecinde internet kullanımının yüzde 51 oranında arttığını duyurdu. Bu dönemde uzaktan eğitim ve uzaktan çalışma uygulamaları, video konferans toplantıları, e-sağlık uygulamaları, e-Ticaret ve e-Devlet uygulamalarının çok sık kullanıldığını ifade etti.



Uzaktan Eğitime Ücretsiz İnternet Desteği Açıklaması



Bakan Karaismailoğlu uzaktan eğitim için öğrencilere sağlanan bakanlık desteklerini hatırlatırken vatandaşların zorunlu iletişim ihtiyaçlarının karşılandığını duyurdu.



Uzaktan eğitim alan öğrencilere ücretsiz internet hizmetlerinin sağlandığını da sözlerine ekleyen Bakan Adil Karaismailoğlu bu desteklerin devam edeceğini söyledi. "Bu sayede Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak öğrencilerimizin uzaktan eğitim süreçlerine destek oluyoruz. Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone ile yapmış olduğumuz bu çalışmalar ile ihtiyaç olduğu sürece öğrencilerimize ücretsiz internet paketlerini vermeye devam edeceğimizin altını çizmek istiyorum."



Emlak365.com