Ümraniye'de ne oldu, neden gündem oldu? Videodaki kişiler yabancı mı, yakalandılar mı?

İstanbul Ümraniye'de aynı hafta içerisinde ikinci kez skandal bir olay yaşandı. Twitter'da gündem olan olay sonrasında birçok kişi Ümraniye'de ne olduğunu araştırıyor.
Ümraniye'de ne oldu, neden gündem oldu? Videodaki kişiler yabancı mı, yakalandılar mı?

Geçtiğimiz günlerde Bebek sahilinde yaşanan olay sonrasında benzer bir olay bu kez Ümraniye'de yaşandı. Sosyal medyada kısa sürede yayılan görüntüler sonrasında 'Ümraniye' etiketiyle binlerce kişi paylaşım yaptı. Görüntüler sonrasında binlerce kişi Ümraniye'de ne oldu araştırmaya başladı.

Ümraniye'de ne oldu, yakalandılar mı?

Türkiye'de peş peşe ilginç olaylar yaşanıyor. 31 Mayıs günü önce Bebek sahilinde iki kişinin uygunsuz görüntülerinin yayınlanması ardından bir kişi de Galata Kulesi'nin önünde kendini ateşe vermişti. Bu olayların şoku henüz atlatılamadan benzer bir olay daha yaşandı.

1 Haziran günü akşam saatlerinde Ümraniye Altınşehir Metro durağının karanlık bir bölgesinde çekilen görüntülerde, iki kişinin alenen bir şekilde cinsel ilişkiye girdiği görüldü. Etraftaki kimse tarafından fark edilmediklerini düşünen kişilerin rahat tavırları pes dedirtirken, evlerine gitmek için köprüden geçen kişiler tarafından net bir şekilde görüldü.

Bir vatandaş ise skandal görüntüleri kamera kaydına aldı. Sosyal medyada paylaşılan ve kısa süre içerisinde milyonlarca kişiye ulaşan skandal görüntüler, gündem oldu. Görüntülerde, şahısların işlek caddede seyreden araç ve insanlara aldırış etmeden toplum kurallarına aykırı hareketlerde bulunduğu net bir şekilde görüldü.

Konuyu bilmeyen birçok kişi ise sosyal medyada ' Ümraniye ' etiketinin neden kullanıldığını, Ümraniye'de ne olduğunu merak etmeye başladı. Ümraniye'de çekilen görüntüler Twitter'da infial yaratırken, vatandaşlar duruma isyan etti.

Ümraniye'de yaşanan olaydaki kişilerin kimliği henüz belirlenemedi.