UNİCEF'in Tedarik Ettiği Aşıları Turkısh Cargo Taşıyor

Pandemi döneminde büyüme yaşayan Türk Hava Yolları’ndan yeni bir açıklama daha geldi. Türk Hava Yolları Basın Müşavirliği tarafından yapılan açıklama ile THY’nin kargo taşımacılığındaki başarısı ortaya koyuldu.Yapılan açıklamada yer alan bilgiler arasında Turkish Cargo, dünyaca ünlü küresel nakliye şirketi Kuehne/Negel ile işbirliği içinde Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu’nun Hindistan bölgesinden tedarik ettiği 1,7 milyon doz koronavirüs aşısını Mmubai’den alarak Demokratik Kongo Cumh
UNİCEF'in Tedarik Ettiği Aşıları Turkısh Cargo Taşıyor

Pandemi döneminde büyüme yaşayan Türk Hava Yolları’ndan yeni bir açıklama daha geldi. Türk Hava Yolları Basın Müşavirliği tarafından yapılan açıklama ile THY’nin kargo taşımacılığındaki başarısı ortaya koyuldu.

Yapılan açıklamada yer alan bilgiler arasında Turkish Cargo, dünyaca ünlü küresel nakliye şirketi Kuehne/Negel ile işbirliği içinde Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu’nun Hindistan bölgesinden tedarik ettiği 1,7 milyon doz koronavirüs aşısını Mmubai’den alarak Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nin başkenti olan Kinşasa’ya ulaştırdığı yer aldı.

Aşı Taşımacılığı Devam Edecek

Turkish Cargo’nun daha önce çeşitli aşıları da başka bölgelere ulaştırdığı hatırlatılırken, dünyanın birçok bölgesine aşı ulaştırılmaya devam edileceği belirtildi. Turkish Cargo’nun 30 yıllık taşımacılık tecrübesi olduğu basın müşavirliği tarafından açıklanırken, birçok farklı aşı tipinin farklı ülkelere ulaştırılmasına devam edileceğini açıkladı.

Özel kargo taşımacılıklarında tercih edilen hava yolu kargo şirketlerinin başında yer alan Turkısh Cargo’nun daha önce de UNİCEF’e ait koronavirüs aşılarını Barcelona’dan Tunus’a ve Amsterdam’dan Kiev, Tiflis ve Amman taşıdığı yine basın müşavirliği tarafından hatırlatıldı.

TK Pharma Sertifikası İle Aşı Taşıyor

Dünyanın birçok ülkesine aşı taşıyan Turkısh Cargo, özel kargo taşımalarında küresel standartlara uygun olarak tasarladığı TK Pharma sertifikasına sahip olarak öncü rol oynuyor. TK Pharma ürünü ile en ideal şartlarda soğuk zinciri koruyan şirket operasyonlarını (Bağımsız Denetleyiciler için Mükemmellik Merkezi) IATA CEIV sertifikası beraberinde gerçekleştiriyor.

Küresel ilaç taşımacılığına dikkat çeken Turkısh Cargo, 365 adet uçaktan oluşan uçak filosu ile 96’sı direkt olarak sağlanan 300 fazla destinasyon sağlıyor. Küresel piyasada 7/24 hizmet vermeye devam eden Turkish Cargo, hizmet ağı içerisinde 400’den fazla destinasyon arasında ilaç taşınmasına imkanı sağlıyor. Küresel gücünü kullanan Turkısh Cargo, dünyanın her tarafına ilaç ve aşı taşıyor.