Ünlü Aktör 9 Milyon Dolara Aldığı Çiftlik Evini 7,5 Milyon Dolara Satıyor!

2020 yılında dünyanın en çok kazanan aktörü unvanını elde eden Dwayne Johnson 2019'da 9 milyon dolar satın aldığı çiftlik evini zararına satışa çıkardı.
Ünlü Aktör 9 Milyon Dolara Aldığı Çiftlik Evini 7,5 Milyon Dolara Satıyor!

2020 yılında dünyanın en çok kazanan aktörü unvanını elde eden Dwayne Johnson 2019'da 9 milyon dolar satın aldığı çiftlik evini zararına satışa çıkardı. 45 dönümlük arazisi bulunan çiftlik evi 14 bin metrekarelik bir yapıya sahip olduğu bildirildi.

Ünlülerin emlak yatırımları gündemde yer almaya devam ediyor. 2020 yılında 87,5 milyon dolar kazanç elde ederek dünyanın en çok kazanan aktörü unvanınıele geçiren Dwayne Johnson 2019 yılında satın aldığı çiftlik evini satışa çıkardı. Ciddi bir indirimle satışa çıkarılan çiftlik evinin kısa bir süre içerisinde satılması bekleniyor.



9 MİLYON DOLARA ALDI 7,5 MİLYON DOLARA SATIYOR!



Atlanta'nın kırsal alanında bulunan çiftlik evi için Dwayne Johnson 2019 yılında 9 milyon dolar ödeme yapmıştı. Şimdi ise ünlü aktör bu evi 7,5 milyon dolardan satışa çıkardı. Çiftlik evinde geniş bir arazi ve bu arazide at yetiştirmek için özel bir bölüm ile binicilik için de özel bir alan bulunuyor.



Yapılan bilgilendirmeye göre satışa çıkarılan çiftlik evinde ceviz ağacından yer döşemeleri, yüksek tavanları ve oturma odasında da taştan bir şömine bulunuyor. Ayrıca ahşap ve taş ile inşa edilmiş çiftlik evinde sekiz yatak odası, büyükçe bir kütüphane, bir mahzen ve tuzlu su havuzu var.



KONUK EVİ, YAPAY GÖL, AÇIK HAVA MUTFAĞI



Çiftlik evi oldukça büyük olduğu için malikanenin ana binasının yanında çok sayıda kişinin konaklayabileceği bir de konuk evi bulunuyor. Bu konuk evinde ise 6 yatak odasının olduğu bildirildi. Bunun yanında çiftlik evinin yer aldığı arazide özel bir yapay göl yer alıyor. Evin içinde şef mutfağının yanında bahçede de yaz günlerinde kullanılabilmesi için bir açık hava mutfağı bulunuyor.



Emlak365.com