Ünlü Oyuncu Aslıhan Gürbüz Taciz Mesajını İfşa Edip Meydan Okudu! Aslıhan Gürbüz Kimdir?

Türkiye'nin ünlü oyuncularından olan Aslıhan Gürbüz sosyal medya üzerinden bir erkek takipçisinin kendisini taciz eden paylaşımını ifşa etti.
Ünlü Oyuncu Aslıhan Gürbüz Taciz Mesajını İfşa Edip Meydan Okudu! Aslıhan Gürbüz Kimdir?

Türkiye'nin ünlü oyuncularından olan Aslıhan Gürbüz sosyal medya üzerinden bir erkek takipçisinin kendisini taciz eden paylaşımını ifşa etti. Taciz karşısında susmayacağını söyleyen Aslıhan Gürbüz, “Artık kadınlar susmayacak siz adam olacaksınız.” mesajını yazdı. Aslıhan Gürbüz kimdir?

Türk dizilerinin aranılan yüzlerinden olan ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz, bir erkek takipçisinin sosyal medya üzerinden kendisini taciz etmesi karşısında şok bir tepki gösterdi. Son olarak Ufak Tefek Cinayetler isimlidizide Merve karakterini canlandıran Aslıhan Gürbüz koronavirüs sürecinde İstanbul'dan ayrılarak Ege'ye yerleşmişti. Burada uzun süredir dinlenen Aslıhan Gürbüz henüz İstanbul'a dönüş yapmadı.



TACİZİ İFŞA ETTİ!



Hayranları ile sosyal medya üzerinden iletişim kurup hasret gideren Aslıhan Gürbüz'ün başına bir taciz olayı geldi. Bir erkek takipçisi özel mesaj yoluyla Aslıhan Gürbüz'ü taciz etti. Bu olay karşılığında sessiz kalmayan başarılı oyuncu tacizciyi yine sosyal medya üzerinden ifşa etti.



TACİZLE SUÇLANAN KİŞİ KENDİSİNİ SAVUNDU



Aslıhan Gürbüz'ün takipçiyi ifşa etmesinin ardından on binlerce tepki mesajı yazıldı. Tacizle suçlanan ve mesajı paylaşılan D.A. ise pişkinlikte sınır tanımadı. Kendisini savunmaya kalkan D.A. bir mesaj daha yazarak, “Dikkat çekmek için yazdım” ifadelerinin yer aldığı bir mesaj daha yazdı.



Tacizcinin pişkinliği karşısında şaşkınlığa uğrayan Aslıhan Gürbüz ise, “Burası dikkat çekilebilecek bir mecra değil. Utanmak yok arlanmak hiç yok.” dedi.



Ünlü Oyuncu Aslıhan Gürbüz Taciz Mesajını İfşa Edip Meydan Okudu! Aslıhan Gürbüz Kimdir?



ASLIHAN GÜRBÜZ KİMDİR?



1983 yılında Çanakkale'de dünyaya gelmiştir. Babası Eskişehir'in Seyitgazi nüfusuna kayıtlıdır. Babasının işi nedeniyle küçük yaşta İstanbul'dan Bursa İnegöl'e taşınmak zorunda kalmıştır. Selçuk üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. Kanal D'de yayınlanan Bir bulut Olsam dizisi tanınmıştır. Yahşi Cazibe dizisindeki rolü ile iz bırakmıştır. Kanal-İzasyon, Labirent ve Kor isimli sinema filmlerinde oynamıştır. 2011 yılında Yahşi Cazibe dizisi ile 38. Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Kadın Komedi Oyuncusu seçilmiştir.



Emlak365.com