Ünlü Oyuncu Burcu Kara Bursa İznik'te Doğduğu Kerpiç Evi Tadilat Ettiriyor

Ünlü oyuncu Burcu Kara, doğduğu köy evini tadilata soktuğunu açıkladı. Çocukluğunun geçtiği evi tadilat ettiren Burcu Kara, insanların çocukluklarına sahip çıkmaları gerektiğini söyledi. Burcu Kara'nın Bursa İznik'teki doğduğu evin kerpiçten yapıldığı ve yıkılmaya yüz tuttuğu bildirildi.
Ünlü Oyuncu Burcu Kara Bursa İznik'te Doğduğu Kerpiç Evi Tadilat Ettiriyor

Ünlü oyuncu Burcu Kara tadilat işine girişti. Bursa'nın İznik ilçesinde doğup büyüyen Burcu Kara çocukluk anılarına sahip çıkmak için doğduğu evde tadilat yaptırıyor.

DOĞDUĞU EVİ TADİLAT ETTİRİYOR

Sosyal medyadan bir açıklama yapan Burcu Kara, “Büyüdüğüm köy evini paylaşmak istiyorum. Evimiz çökmek üzere ve biz de tamir ettirmeye karar verdik. Uzun sürecek ve çok uğraşacağız. Burası bize çocukluğumuzda kocaman gelen ve farelerin içerisinde cirit attığı bir evdi. Evi tamamen boşalttık ve tadilata başladık.” dedi.

DEDESİNE SU TAŞIYAN KIZI ÖLDÜRMEYECEĞİM

Evin tadilatı için bilgi veren Burcu Kara, “Celalettin ve Kamil ustalar evimizi tadilat edecekler. Büyüdüğüm ev artık onlara emanet. Önce vicdanım ve sonra köklerimize ve geldiğim yere duyduğum saygı ve sevgi beni buradan koparamıyor. Evin çöküp yok olmasına gönlüm razı gelmedi. Biz de bir delilik yapıp yeniden restorasyon yapmaya karar verdik. Biraz maliyetli bir tadilat olacak. Her hafta sonu buraya gelmek zorunda kalacağız ve aylarca sürecek. Olsun ben burada dedesine su taşıyan, tavuklara yem veren, derede kurbağa yavrusu peşinde koşan kızı öldürmeyeceğim.” ifadelerini kullandı.

Ünlü Oyuncu Burcu Kara Bursa İznik'te Doğduğu Kerpiç Evi Tadilat Ettiriyor

Tadilatı yapılan evde çevre düzenlemesi de yapacaklarını söyleyen Burcu Kara, “Dedemin zeytin fıçıları var. Kümes mi yapsak yoksa köpek kulübesi mi yapsak diye düşünüyoruz. Bizim alemiz genişleyecek. Herkesin kalbinde ve aklında çiçekler açsın.” şeklinde konuştu.

Emlak365.com