Ünlü Oyuncu Charlize Theron 15 Yıl Önce Satın Aldığı Bungalov Evini 3 Kat Fiyata Satışa Çıkardı!

Dünyaca ünlü oyuncu Charlize Theron, 15 yıl önce satın aldığı bungalov evini satışa çıkardığını duyurdu.
Ünlü Oyuncu Charlize Theron 15 Yıl Önce Satın Aldığı Bungalov Evini 3 Kat Fiyata Satışa Çıkardı!

Dünyaca ünlü oyuncu Charlize Theron, 15 yıl önce satın aldığı bungalov evini satışa çıkardığını duyurdu. Hollywood'da bulunan ev için ünlü oyuncu 1,9 milyon dolarlık bedel belirledi.

Ünlü isimlerin emlak yatırımlarına dair kararları gündeme gelmeye devam ediyor. 2003 yılında En İyi Kadın Oyuncu sınıflamasında Oscar ödülü alan ünlü isim Charlize Theron emlak yatırımları ile gündemden düşmeyen isimler arasında bulunuyor.



ÜNLÜ OYUNCU EVİNİ SATIŞA ÇIKARDI



Cherlize Theron tarafından California'nın gözde mevkilerinden birisinde 15 yıl önce satın alınan bungalov evin satışa çıkarıldığı bildrildi. Ünlü oyuncu West Hollywood'daki bungalov ev için 1,9 milyon dolarlık satış bedeli belirledi. Türk lirası olarak evin satış fiyatı yaklaşık 15 Milyon TL ediyor.



BUNGALOV EVİN FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ



Satışa çıkarılan bungalov evin tüm odanlarından geniş bir bahçe manzarası görünüyor. Dört tane yatak odasına sahip olan evde en büyük odasının ise kendisine ait oldukça geniş bir banyosunun bulunduğu belirtildi.



15 YILDA 3 KAT DEĞERLENEN EMLAK YATIRIMI



Charlize Theron tarafından 15 yıl önce satın alınan bungalov ev için o dönem 737 bin dolar ödeme yapılmıştı. 15 yılda bungalov evin fiyatı 3 kat değerlenmiş oldu. Ünlü oyuncu karlı bir emlak yatırımı yaparak dikkatleri üzerine çekti.



1920 yılında inşa edilen bungalov evde İspanyol tarzı mimari kullanıldığı bildirildi.



Emlak365.com