Ünlü Oyuncu Pelin Karahan İstanbul'da Bir Günde 10 Kiralık Ev Gezdi Ama Aradığını Bulamadı!

Ünlü oyuncu Pelin İstanbul'da oturduğu evi değiştirmeye karar verince tatilini yarıda kesmek zorunda kaldı.
Ünlü Oyuncu Pelin Karahan İstanbul'da Bir Günde 10 Kiralık Ev Gezdi Ama Aradığını Bulamadı!

Ünlü oyuncu Pelin İstanbul'da oturduğu evi değiştirmeye karar verince tatilini yarıda kesmek zorunda kaldı. Bodrum'dan İstanbul'a gelen ünlü oyuncu bir gün içerisinde 10 ayrı ev gezerek ailesiyle oturacağı yeni evi belirlemeye çalıştı.

Türkiye'nin ünlü oyuncularından Pelin Karahan'ı taşınma telaşı sardı. Yaz aylarını ailesi ile Bodrum'da geçiren güzel oyuncu bir süre önce İstanbul'da oturduğu evdan yaşınmaya karar verdi. Ünlü oyuncu bir gayrimenkul danışmanı ile anlaşarak kendisine uygun bir ev bulmasını istedi.



PELİN KARAHAN 24 SAATTE 10 KİRALIK EV GEZDİ!



İstanbul'da Anadolu yakasında oturan Pelin Karahan kendisi için daha rahat olacağı için Avrupa yakasına taşınmak istedi. Gayrimenkul danışmanının bulduğu evleri görmek için Bodrum tatiline bir günlük ara veren ünlü oyuncu 24 saat içerisinde 10 ayrı evi gezdi. Gördüğü evlerin aradığı gibi olmadığını söyleyen Pelin Karahan gayrimenkul danışmanına kendisine daha güzel evler bulması için talimat verdi.



ÜNLÜ OYUNCU ARADIĞI EVİ BULAMADI



İstanbul'da Ulus'ta gazetecilerle karşılaşan ve açıklama yapan Pelin Karahan, “Evimi değiştirmek istiyorum. Bu nedenle çocukları Bodrum'da bırakarak İstanbul'a geldim. Gün boyunca ev gezdik ama aradığımız gibi bir ev bulamadık.” dedi.



BODRUM GÜZEL ALTERNATİF



Bodrum'a geri dönüp tatiline bir süre daha devam edeceğini söyleyen Pelin Karahan, “Pandemi sürecinde Bodrum hem bizim için hem de çocuklar için çok iyi geliyor. İstanbul'da salgın riski daha yüksek. Ancak işlerimiz başladığında buraya dönmek zorunda kalacağız. Bunun için ev sorununu halletmeye çalışıyorum.” ifadelerini kullandı.



Emlak365.com