Ünlü Psikolog Doğan Cüceloğlu Beşiktaş'ta Ki Evinde Hayatını Kaybetti!

Yayımladığı kitapları ile satış rekorları kıran ve Türkiye'nin bu alanda yetiştirdiği en önemli değerler arasında gösterilen Doğan Cüceloğlu Beşiktaş'ta kaldığı evinde ölü bulundu.
Ünlü Psikolog Doğan Cüceloğlu Beşiktaş'ta Ki Evinde Hayatını Kaybetti!

Yayımladığı kitapları ile satış rekorları kıran ve Türkiye'nin bu alanda yetiştirdiği en önemli değerler arasında gösterilen Doğan Cüceloğlu Beşiktaş'ta kaldığı evinde ölü bulundu. Beşiktaş Akatlar'da bulunan evinde Ünlü psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu'nun hayatını kaybettiği açıklandı.

DOĞAN CÜCELOĞLU KİMDİR, NERELİDİR?

1938 Mersin doğumludur.

Mersin'in Silifke ilçesinde yaşayan 11 çocuklu bir ailenin en küçük çocuğu olarak dünyaya geldi. Lise öğrenimini Ankara ve Kırıkkale'de aldı. Ardından İstanbul Üniversitesi Psikiyatri bölümünü kazandı.

Doktorasını ABD'de Illinois Üniversitesi'nde Bilişsel Psikoloji bölümünde tamamladı.

Hacettepe Üniversitesi ile Boğaziçi Üniversitesi'nde görev aldı.

40'tan fazla bilimsel makale yazdı ve çeşitli topluluklara bilimsel psikoloji çerçevesinde gelişim seminerleri sunan iletişim psikolojisi uzmanı olarak büyük ün kazandı.

Kariyeri boyunca hem yerli hem de yabancı pek çok ülkede üniversitelerde görev aldı.

1996 senesinden bu yana ise öğretmen, öğrenci, anne ve babalar, iş insanları, sporcular gibi çok sayıda farklı alanda seminerler verdi.

Evli ve 1 çocuk babası olan ünlü yazarın ilk belirlemelere göre evinde düşerek kaza sonucu hayatını kaybettiği belirlendi.

ÜNLÜ PSİKOLOG VE YAZAR DOĞAN CÜCELOĞLU NEDEN ÖLDÜ?

Yapılan ilk incelemelere göre Doğan Cüceloğlu'nun evinde düşerek hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerinde güvenlik güçleri tarafından yapılan ilk incelemelerin ardından Cüceloğlu'nun evinin içerisinde kaza ile düştüğü ve bu nedenle hayatını kaybetti açıklandı.

Bizde emlak365.com ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, başta eşi, oğlu ve ailesi olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Emlak365.com