Veysi Ateş'in Ses Kaydı Ortaya Çıktı! Ateş Nerede, Kovuldu Mu?

Yurtdışında olan Sezgin Baran Korkmaz tarafından ortaya atılan iddialar sonrasında Veysi Ateş Habertürk Televizyonu ana haber bülteni için izne çıkarılmış ve ekranlardan uzaklaşmıştı. Habertürk Gazetesi yazarı Sevilay Yılman tarafından bugün yazılan köşe yazısı ile bir kere daha gündeme geldi. Sevilay Yılman tarafından ortaya atılan ses kaydı iddiası ile 10 milyon Euro isteyen kim tartışmaları bir kere daha alevlendi!
Veysi Ateş'in Ses Kaydı Ortaya Çıktı! Ateş Nerede, Kovuldu Mu?

Sedat Peker tarafından yayımlanan videolar sonrası Türkiye gündemi büyük bir şok sarsıntısı yaşarken ididaların odağında yer alan Veyis Ateş halen bir açıklama yapmadı. Ateş'in sessizliğe bürünmesine rağmen hakkındaki iddiaların sonu gelmezken bunlardan sonuncusu ise Habertürk Gazetesi yazarı Sevilay Yılman tarafından ortaya atıldı.

SEVİLAY YILMAN AÇIKLADI: SES KAYDINI DİNLEDİM!

Sezgin Baran Korkmaz'ı daha önce tanıdığını duyuran Yılman Korkmaz'ın kendisini bilmediği bir numara üzerinden aradığını belirterek yapmış oldukları görüşmede Korkmaz tarafından kaydedilen bir ses kaydını dinlediğini açıkladı. Ses kaydında Korkmaz'ın iddialarının doğrulandığını belirten Yılman, Veysi Ateş tarafından Korkmaz'a "Biliyorum canın çok acıyor. Her tarafı yakıp yıkmak istiyorsun. Çıkıp her yere konuşmak istiyorsun. Yaşadıklarını anlıyorum. Hak da veriyorum sana. Sen de eşine, ailene çoluğuna, çocuğuna kavuşmak istiyorsun… Hiçbir şey olmamış gibi ülkene dönmek istiyorsun… Ankara’dayım… Az önce senin görüşmeni yaptım. Şunu anladım ki seninle uğraşan bir klik ve lobi var ama bu arkadaşlarla işi tersine çevirmek mümkün…” dendiğini yazdı.

Korkmaz'ın 10 milyon Euro'yu dönmek için göndermesi gerektiğini belirten Ateş "nasıl güveneceğim" diyen Korkmaz'a yanıt olarak “Hiç merak etme… Ben her iki tarafın da hakemi ve kefiliyim. Para, iş bitene kadar bende duracak!” yanıtını veriyor. Yılman bu konuşmanın ses kaydının Sezgin Baran Korkmak tarafından kısa bir süre sonra yayımlanacağını duyururken Veysi Ateş'e de seslenerek suskunluğuna son vererek hakkındaki iddialara yanıt vermesini, verecek bir cevabı yoksa da istifa etmesini istedi.