Vodafone İstanbul Yarı Maratonu Nedeniyle Bu Yollar Trafiğe Kapalı Olacak!

İstanbul'da yarın düzenlenecek olan Vodafone İstanbul Yarı Maratonu nedeniyle bazı yollar trafiğe kapalı olacak.
Vodafone İstanbul Yarı Maratonu Nedeniyle Bu Yollar Trafiğe Kapalı Olacak!

İstanbul'da yarın düzenlenecek olan Vodafone İstanbul Yarı Maratonu nedeniyle bazı yollar trafiğe kapalı olacak. Spor İstanbul AŞ koordinasyonunda yapılacak olan maraton için bu gece 02:00'dan itibaren bazı yollar trafiğe kapatılacak.

İstanbul'da Vodagone İstanbul Yarı Maratonu heyecanı başladı. Spor İstanbul AŞ koordinasyonunda düzenlenen maraton için İstanbul'un bazı bölgelerinde bulunan bazı yollar trafiğe kapatılacak. Bazı yollar bu gece 02:00 ile yarın 13:00 arasında trafiğe kapalı olurken bazı yollar da sabah 05:00 ile 13:00 arasında kapalı olacak.



TRAFİĞE KAPANACAK YOLLAR AÇIKLANDI!



Edinilen bilgilere göre bu gece 02:00'dan itibaren Samatya güney yol, Sahil Kennedy Caddesi güney yol, Sirkeci – Sultanahmet ayrımı, Yenikapı İDO arası, Namık Kemal varyant dönüşleri, Yenikapı etkinlik alanıyla Namık Kemal varyant güneye bağlantı yolları saat 13:00'a kadar trafiğe kapalı olacak.



Sabah 05:00'dan itibaren Yevadut Caddesi'nde çift yönlü olarak 8 Mayıs Kavşağı'na kadar, Ayvansaray Caddesi, Haliç güney ve Haliç kuzey, Ragıp Gümüşpala Caddesi, Abdulezelpaşa Caddesi, Gülhane Parkı sahil girişi, Cankurtaran, Çatladıkapı, Kumkapı, Namık Kemal Caddesi, Gazi Mustafa Kemal Paşa Caddesi, Reşadiye Caddesi, Ragıp Gümüşpala Caddesi, Mürselpaşa Caddesi, Galata Köprüsü, Ankara Caddesi saat 13:00'a kadar trafiğe kapalı olacak.



ALTERNATİF GÜZERGAHLAR!



Kapalı olan yollar nedeniyle kullanılabilecek alternatif güzergahlar da belirlendi. Buna göre Atatürk Bulvarı, Atatürk Köprüsü, Millet Caddesi, D 100 güney yol, Türkeli Caddesi, Avrasya Tünel ve Aksaray Caddesi kullanılabilecek.



Emlak365.com