Will Smith Fresh Prince of Bel-Air Dizisinin Çekildiği Malikanesine Airbnb Üzerinden Kiracı Arıyor!

Kendisine şöhret kapılarını sonuna kadar açan Fresh Prince of Bel-Air dizisinin çekildiği Kaliforniya’da yer alan lüks malikanesini kiraya çıkardı.
Will Smith Fresh Prince of Bel-Air Dizisinin Çekildiği Malikanesine Airbnb Üzerinden Kiracı Arıyor!

Kendisine şöhret kapılarını sonuna kadar açan Fresh Prince of Bel-Air dizisinin çekildiği Kaliforniya’da yer alan lüks malikanesini kiraya çıkardı. Oynadığı yüksek gişeli filmler ile adını Holywood dünyasının unutulmaz isimleri arasına yazdırmayı başaran ünlü isim malikanesini Airbnb üzerinden kiraya vereceğini duyurdu.

Amerika'nın en çok izlenen dizileri arasında adını tarihe yazdırmayı başaran ve yayında olduğu 1990 ile 1996 tarihleri arasında reyting rekorları kıran Fresh Prince of Bel-Air Dizisi Will Simith için de onu zirveye taşıyan ilk basamak olmuştu.



Ünlü yıldız dizi çekimlerinin yapıldığı Kaliforniya eyaletinde yer lüks malikanesini kiraya vereceğini duyurdu.



KALİFORNİYA'DA YER ALAN LÜKS MALİKANESİNİ AİRBNB ÜZERİNDEN KİRAYA VERECEK!



Ünlü isim yapmış olduğu açıklama ile “Kariyerimi yükselten bu ikonik malikanede benimle ve dostlarımla ilgili çok önemli hatıralar var. Malikanem size ait olacak ama ayakkabı koleksiyonum bunun dışında kalacak” sözleri ile kiracı aradığını duyurdu.



Söz konusu açıklamanın ardından dizinin eski hayranları sosyal medya üzerinden yoğun bir şekilde paylaşımda bulunurken pek çok kişi hayran oldukları dizideki insanların hayatlarının geçtiği malikaneyi kiralamak ya da satın almak istediği yönünde paylaşımlarda bulundu. Smith yapmış olduğu açıklamasında evini Airnb üzerinden kiraya vereceğini duyurdu.



Airbnb Amerika California merkezli bir şirket olup Çevrimiçi tatil yeri kiralamak isteyen kişilere hizmet vermektedir. Will Smith tarafından yapılan açıklamanın ardından şirketin ziyaretçi sayısında hızlı bir yükseliş yaşandığı, çok sayıda kişinin verilen ilanı inceleyerek teklif oluşturduğu öğrenildi.



Emlak365.com